2777
2789
وای من پارسال رفتم خیلی سم بودن بعضیاموقع دعا روضه خونی ک میرسید چنتایی غش میکردن جیغ میزدن آدم وحشت ...

سلام ،میشه بگی تو تایمی که برای استراحت یا عبادت فردی میدن ،چیکار میکنن  ادما ؟( منظورم اینه چقد میخوابن؟ چقدشو حرف میزنن؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

جن زده میشدن مگه ن 😟

نه بنده خدا هم به خاطر روضه و هم به خاطر حاجتی که داشت داد میزد 😢البته بیشتر به خاطر روضه گریه میکردن که درباره حضرت زینب بود ( منم گریه کردم اما نه به شدت اونها ) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بخاطر این دیوونها امسال نمیتونمم برم خیلی ناراحتمم😭

نمیتونی بری جاییش که بهتر باشه ( تو مسجد ی قسمتی که بهتر باشه بشینی بعدم هر سال ی شکل نیست نگران نباش )  ، یا اکه دانشگاه میری برگذار نمیکنن براتون ؟.😢منم خیلی دلم میخواست برم ولی وسط امتحاناتمون هست  

ما دانشگاهمون می‌بره ی دانشگاه دیگه برای اعتکاف 

سلام ،میشه بگی تو تایمی که برای استراحت یا عبادت فردی میدن ،چیکار میکنن ادما ؟( منظورم اینه چقد میخ ...

وقت استراحت و خواب کوتاهه اونجا فقط درحال قران حوندن 

نماز خوندنن ازت خواهش میکنم بری این سه روزه چیزی 

نیستت من رفتم و خدا یه معجزی کرد تو زندگیم که همه فهمیدن معجزه بودههه خدایا شکرت 😍😭😭

به ریشه وصل باش و اصل باش👌

نمیتونی بری جاییش که بهتر باشه ( تو مسجد ی قسمتی که بهتر باشه بشینی بعدم هر سال ی شکل نیست نگران نبا ...

کاش میشد اصلا برم شهر دیگه ...

اصلا رعایت نمیکنن یاحرف میزنن یا درحال غیبت بگو بخند

کاش میشد اصلا برم شهر دیگه ...اصلا رعایت نمیکنن یاحرف میزنن یا درحال غیبت بگو بخند

ان شا الله نصیب بشه سال دیگه برید مشهد اعتکاف 😍

منم توفیق بشه بتونم برم 

این خیلی بده باید رعایت کنند واقعا .تو شعر ما اگه کسی باعث اذیت بشه سال بعد راهش نمیدن 

ان شا الله نصیب بشه سال دیگه برید مشهد اعتکاف 😍منم توفیق بشه بتونم برم این خیلی بده باید رعایت کنند ...

خب خداروشکر کاشکی اینجاهم این قانونش بوددد

وااااای ممنون خواهر جونمممم ان شاءالله قسمت هممون🌷🌷

وقت استراحت و خواب کوتاهه اونجا فقط درحال قران حوندن نماز خوندنن ازت خواهش میکنم بری این سه روزه چیز ...

وای چقد خوشحال شدم برات 🤍😍

مرسی گفتی .

من کنکوریم راستش میخواستم یکی دوتا کتاب ببرم اگه تایم آزاد هس یکمی از اونام جلو ببرم ،بنظرت اشکالی نداره؟ 

وای چقد خوشحال شدم برات 🤍😍مرسی گفتی .من کنکوریم راستش میخواستم یکی دوتا کتاب ببرم اگه تایم آزاد هس ...

اهوم❣️😍

چرا تایم آزادم هست ولی انقد خسته میشی

دوستداری از فرصت استفاده کنی یکم بخوابی ..

اهوم❣️😍چرا تایم آزادم هست ولی انقد خسته میشیدوستداری از فرصت استفاده کنی یکم بخوابی ..

ممنونم ازتون .