2777
2789
عنوان

مامانم این خاستگارو رد کرد👇☹️🥺

132 بازدید | 13 پست

۲۹ سالش بود. قالب بند، دیپلم

چون شوهر خالم قالب بند و بنا یود خوب از اب در نیومد و معتاده

مامانم گف اینم مثل اون میشه

و سریع پشت تلفن رد کردشون😭😭

رومم نمیشه بگم مامانم من ۲۵ سالمه

مثل زیر ۲۰ ساله ها نیستم که سریع رد میکنی😭

مگه قالب بند بده؟

من چیکار کنم با مامانم ؟

۲۵ که دیر نیست 

بنظرم گزینه های بهتری هم برات میاد

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم قالب بند بده مادرت کار خوبی کرد مجرد بمونی بهتر از ی مرد بدردنخورهست ببین هیچ مردی خوب نیست فقط یکیو میشه تحمل کرد یکیو ن حالا طرف وضع مالیش بهتر باشه خوبه حداقل دیگه دقدقه مالی نداری 

I’m happy 😆 
اره عزیزم قالب بند بده مادرت کار خوبی کرد مجرد بمونی بهتر از ی مرد بدردنخورهست ببین هیچ مردی خوب نیس ...

مامانم کارمند میخواد ن شغل ازاد 

اخه نمیشه بشینم ببینم کی کارمندش میاد ک

پس چرا میگن بعد ۲۵ کم میشه؟

برای همه اینجور نیست که

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................