2777
2789
عنوان

طلاق سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
نه چيزي مصرف نميكنه جالبه يه بار رفتم مشاوره كارهاشو گفتم گفت معتاده ميدونم نيست كه اي كاش بود

ای بابا ...بکن دندون لقو عزیزم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خيانت ميكنه فقط كسي باهاش نميمونه چون اخلاق نداره

واسه جدایی از همچین کثافتی داری فکر میکنی مشورت میگیری؟ببین طلاق خیلی خوبه ...برو ببین زنایی که طلاق گرفتن چقدر موفق هستن و پیشرفت کردن .الکی نترس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا ...بکن دندون لقو عزیزم

تو همين فكرم فقط خيلي كثافته همش ميخواد منو بدنام كنه اوايل ميرفت خونه مادرش منو نميبرد ميگفت بهش گفتم نيمود بعد از من سوال ميكردن ميديدن خبر ندارم از اين بگير تا بالا هر جا ميرم با بچه ها ميرم كه مبادا بهم تهمت نزنه بازم يه چيز در مياره از دهن بچه حرف ميكشه البته كلا خانوادگي مريضا اما اين شدتت بيشتره

فقط دوست دارم روسياه بشه پيش خدا ابروش بره كه خدا هم از عرش به فرش اورده ولي بازم تهمت ميزنه اذيت ميكنه به كار خوب با موقعيت عالي داشت انقدر منو اذيت كرد هر روز با يكي حرف ميرد انقدر دلمو شكست خدا به جور زد زمينشه هنوزم بلند نشده خيلي از اطرافيان ميگفتن از نفرين هاي تو اما ادم نشده

تو همين فكرم فقط خيلي كثافته همش ميخواد منو بدنام كنه اوايل ميرفت خونه مادرش منو نميبرد ميگفت بهش گف ...

هی عزیزم عین همسرمنه بخدا بچه هام ازش وحشت دارن مهمونی نمیریم خرید نمیریم تنها ارایشگاه حتی نمیرم پسر کوچیکمم باهام میفرسته ...میخوام حدا شم خسته شدم 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خدا کو خدا من و بچه هام خسته شدیم انقد صدا زدیم🥺

دقيقا عين من ارزوي مرگشو دارم خداي كه اون و مجازات نكنه خدا ي من نيست جون ميدونه پدر ندارم كسي حمايتم نميكنه اذيت ميكنه 

دقيقا عين من ارزوي مرگشو دارم خداي كه اون و مجازات نكنه خدا ي من نيست جون ميدونه پدر ندارم كسي حمايت ...

منم مادر ندارم💔 خدا کمکت کنه خواهر