2777
2789
عنوان

به نظرتون من زشت تر از همکارم هستم که از اون خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 18 پست
خب همکارم حلقه انداخته بود ولی من نه، هر دومون هم بیبی‌فیس هستیم

خیلی ها الان حلقه دارن ولی خبری نیست 

برای همین نشونه خاصی نیست 

بنظرم اول ک توکلت بخدا گلم

ولی مثلا سبک لباس و ارایش و رنگ مو و ظاهری رو  عوض کن 

شاید چون بیبی فیسی فکر کنن خیلی سنت کمه 

یا یکم تپل بشی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

با تعریفایی که از خودت کردی قیافت خوبه خوشگل هستی پس بحث قیافه وظاهر نیست حتما رفتارت جوریه که فکر میکنند اگر ازت خواستگاری کنن جوابت منفیه یا اینکه میگن با این خوشگلی حتما دوست پسر داره ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ها الان حلقه دارن ولی خبری نیست برای همین نشونه خاصی نیست بنظرم اول ک توکلت بخدا گلمولی مثلا سب ...

البته ک برای خودت زندگی کن 

ولی یه تغییراتی بدی بد نیست 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
همکارم جدی هست ولی من یه کوچولو ملایم ترم من خیلی شیک میپوشم ولی اون ساده تر از من میپوشه

سلیقه آدما متفاوته عزیزم 

ایشالا که یه آقا پسر خوب و جنتلمن سر راه شما قرار میگیره ❤️