2777
2789

از وقتی یادمه دعوا دارن 

بحث های کوچیک که همیشه خدا 

کتک و وسایل شکوندم ماهی یه بار به راهه

ازدواجشون از اول بدون علاقه بوده

با عموم  و عمه ام یه ساختمانیم آبرو برامون نمونده از نگاه های ترحم امیزشون متنفرم

مامانم  پارسال یه بار خودکشی کرد

امسال هم دقیقا روز عید بابام با میله زد تو سرش 

سرش خونریزی کرد 

امروز مامانم قهر کرد رفت ترمینال  بره شهر خودشون

و عموم هم اومد ما رو دعوا کرد که چرا گذاشتین مامانتون بره  میومدین به من میگفتین

بعد رفت قبل سوار شدن به اتوبوس برش گردوند 

مامان‌بزرگ نمیذاره طلاق بگیرن 

میگه نوه دارین  و داماد اینا به شما طلاق نیومده

از اون طرفم مطمئنم بابام به مامانم خیانت میکنه  و بعد طلاق میره نامادری میاره برامون

به خدا  کاش حداقل طلاق بگیرن من مطمئنم اینجا یکی میمیره سر این  همه کتک و وسایل شکوندن

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طفلی مامانت و بدتر طفلی شما بچه ها ک تو این زندگی پر استرس بزرگ شدین

خدا باباتو عاقل کنه. نمیزارن طلاق بگیرن لااقل با پسرشون صحبت کنن انقد مامانتو اذیت نکنه

شما بچه ها چ گناهی کردین. بچه ای ک تو استرسو دعواوبزرگ بشه بعد ازدواج نمیتونه همسر و بعد مادر خوبی باشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دیگه بعد سی سال باید باهم سازش کنن چه وقت طلاقه؟توجووتی باید مادرت میرفت مه شمام بدبخت نمیشدین 

حالام برو روتن درمانگر دوست من

جدی میگم 

اونا که عمرا نمیرن شما برو جلوی اسیب بیشتر به روانت رو بگیر 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

طفلی مامانت و بدتر طفلی شما بچه ها ک تو این زندگی پر استرس بزرگ شدینخدا باباتو عاقل کنه. نمیزارن طلا ...

آره بیچاره دیابت اینا هم داره 

خانوادم فقیر و پشتوانه نداره

من عموم کلا  طرف مامانم اما مادربزرگم همش  مامانم و مقصر میدونه

دیگه بعد سی سال باید باهم سازش کنن چه وقت طلاقه؟توجووتی باید مادرت میرفت مه شمام بدبخت نمیشدین حالام ...

یه زمانی وقتی خواهر بزرگم 

2 سالش بود میخواستن طلاق بگیرن 

حتی مرحوم پدربزرگم گفته که پسر من اهل زندگی نی

بازم ننه بزرگم نذاشتهه

خودت برو پیش روانشناس بگو راهکار بده این دوتا بلد نیستن باهم حرف بزنن خودم یادشون بدم

من یه نوجوون کجا برم 

اجازه تنها بیرون رفتن ندارم که

یه زمانی وقتی خواهر بزرگم 2 سالش بود میخواستن طلاق بگیرن حتی مرحوم پدربزرگم گفته که پسر من اهل زندگی ...

یه بار تواوج دعواشون زنگ بزن 123 جدی میگم بابات یه شبه ادم نمیشه ولی یکم خودشو جمع میکنه

امتحان کن ضضر نداره

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟