2777
2789
شمارشو که داری ببر ازش شکایت کن توی اینستا بگرد پلیس فتا وکیل اینا با همه صحبت کن یکی راهنماییت میکن ...

می خوام هک کنم خدایاا

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخهای شماره دختر عوضی و بفرستی من برات مشکلت و حل کنم؟

سلام میشه من با شما راجع به مشکلم حرف بزنم ؟؟ خیلی داغونم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

فقط بهم بگید کارم درسته یا نه ؟؟ مرسی 

می تونم؟؟

چند سالته؟! 

دارم‌میگم نه میگی میتونم؟! 

داریم بمگبم بکش بیرون از هک فکر دیگه بکن میگی هک 

مگه الکیه هزار تا کد نویسی و... میخواد ما اونموقع برنامه ای میساختیم شبیه تلگرام یا اینستا میفرستادبم برای طرف با نصبش کد و اطلاعاتش برامون میومد ولی خیلیه انجام نمیدیم و قوی شدن برنامه ها البته اینکه منم کشیدم کنار همون موقع ها دخیله 

الان توهم نزن فکر اصلی بکن 

در درجه اول یه نینی سایتی پیدا کن زنگ بزنه به مادر دختره یا خودت این کارو بکن نینی سایتی اگر زنگ زد بگه خالشم و فعلا پیش من گفته خودت زنگ زدی که خودت میگی اگر میدونی ممکنه شکایت کنید در آینده به پلیس فتا تو عکسای اونو پخش نکن که نگن توهم پخش کردی 

فعلا قضیه رو بخوابون وقت برای انتقام هست شمارش مینویسیم پشت دستشویی ها و توی سایت های خراب و... 

فعلا فعلا فعلا تو باید قضیه رو بخوابونی من خودمپجات میزارم اگر به مادرم بگم با برخورد بدی مواجه میشم و ممکنه تحملشو نداشته باشه اگر به برادر بگم ممکنه در بره جنگ کنه و... من پدرم روشن قکر تره میتونم بهش بگم ولی ازش خجالت میکشم پس کسی که باید قضیه رو درست کنه خودتی 

در درجه اول به نزدیکانش اطلاع بده زنگ بزن و بگو اینجور کرده در درجه دوم اگر پسری بهت پیام داد و خواست با عکسا ازت سو استفاده کنه یکیو پیدا میکردی مردونه زنگ میزد بهش میترسوندش خوب بود ولی خودت از اونایی نباشی بگی عای توروخدا حذفش کن و خرکاری بخوای میکنم مثلا پوزخندی بزن و اسکرین بگیر و بگو فردا پس فردا تک تکتون رو توی دادگاه میبینم من ته خط رسیدم و شکایت میکنم ازتون اینحور خودتو نشون بده قوی و بدون ترس و اینا 

دی خودت باید حسابی اینجوری قضیه رو مدیریت کنی اگرم خانوادت فهمیدن بگو وایییی این چطور این کارو کرده من بهش اعتماد کردم رفیقمممم بووودههه فوقش یکم دعوا و بزن بزن و اعصاب خوردی پیش بیاد ولی تهش اونی که باید بترسه اونه چون شر پای اونه 

اگرم میتونستی ازش شکایت کنی چه بهتر و قیامت بعد از دادنش به پلیس قتا خیلی بخاطر جرمش جریمه نقدی باید بده و میتونی یا بگی اره قبول میکنم یا بندازیش زندان 

درکل کسی که باید بترسه اونه نه تو حتی اگر دیدی دیدت و گفت اینجوری بهت کردم بهش بگو کسی که بایت بترسه تویی نه من چون هم قانون هم خانپادم پشت مننن تا ریده بشه به خودش

ی ریگی ب کفشت هس. تو دنبال پاک کردن عکسات نیستی دنبال هکری. وگرنه اینهنه راه حل. ب نفر پول میدی هک ک ...

اصن به چه دلیلی باید رفیقش ازش یه عکسایی داشته باشه که نگران بشه که یه آن پخش نشن؟