2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره سر لخت بود م چکار کنم فقط بگین چطور هک کنم

هک نمیتونی بکنی من رفیقم از تلگرام عکساش برداشتن و اینا طرف رو داد پلیس فتا هم نشد پیداش کنن تلگرام خیلیپیچ در پیچ داره الان این هک لعنتیو ول کن فکرای دیگه ای بکن

واسع چی اون

واسه مشکلات جوونا که نمیخوان کسی بفهمه و ی نهادی باشه تا بهشون راهنمایی کنه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
من. خودم اوایل تلگرام اومد هک میکردم مثل آب خوردن بعد قوی شد و غیرممکن دارم غصه اون ۸۰۰ که دادی به ف ...

تو تلگرام نمی خوام روبیکا شاد 

چطور هک میکردی؟

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
به دوستت زنگ بزن بگو واسه چی عکس منو پخش کردی بذار حرف بزنه تو هی یکار کنه حرف بزنهاز اونطرف صداشو ض ...

این بهترین راهه باید صداشو ضبط کنه ازش مدرک داشته باشه میتونه شکایت کنه ازش 

هک نمیتونی بکنی من رفیقم از تلگرام عکساش برداشتن و اینا طرف رو داد پلیس فتا هم نشد پیداش کنن تلگرام ...

هک شاد و روبیکا می تونم

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)
هک نمیتونی بکنی من رفیقم از تلگرام عکساش برداشتن و اینا طرف رو داد پلیس فتا هم نشد پیداش کنن تلگرام ...

در درجه اول اون خواهری مادری خانوادن ای کسی نداره؟! مادرش نمیدونه باهم رفبق بودین یه روز خونتون تنها بودی یا بیرون زنگ بزن با گریه بهش بگو این بلارو سرت اورده تا مادرش اگر مثل خودش حرومی نیست بچشو آدم کنه 

البته باید بدونی توی این روش چی میگی زنک نزنی با تند بگی بچتو ادم کن با مظلومیت و پناه بردن بگی بگی اگر قضیه بزرگ بشه و خانوادت بفهمن صد درصد شکایت پلیس فتا و دادگاه میکنن و بگو من به حرمت روزای خوبی که با دوستم داشتم نمیخوام سابقه دار بشه