2777
2789
عنوان

به چشم زخم اعتقاد دارین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست
از نظر علمی چشم زخم اثبات نشده. معلوم نیست شاید باشه شاید نباشه

ادم به هرچی اعتقاد داشته باشه دلیلی براش از اون نوع میتراشه 

اگر نه دلیل منطقی حتما وجود داره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
ادم به هرچی اعتقاد داشته باشه دلیلی براش از اون نوع میتراشه اگر نه دلیل منطقی حتما وجود داره

اما ادما همیشه واسه اتفاقات و اشتباهت زندگیشون دنبال مقصر میگردن تا دیگران رو متهم کنند 

و این خودش بده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا کسی رونالدو. ایلان ماسک و بیل گتس رو چشم نمیزنه؟ این خرافات چیه

منم تو دلم همین میگم قبلا هیچ اعتقادی نداشتم

ولی چرا پس واقعا همچین اتفاقاتی میوفته خودم شوهرم و دخترم کل تابستان دخترم رو با تاپ دیدیم چیزی نشد همون روز که اونا گفتن وای چ دستای سفیدی داره این بلا سرش اومد یا دختر بزرگه ام عمه اش آرایشش کرده بود انقدر خوشگل شده بود عکس گرفت خانواده دیدن هیچی نشد ولی تا گذاشت پروفایل یک شبانه روز بعدش یه بلایی سرش اومد تا پای مرگ رفت و برگشت 

ادم به هرچی اعتقاد داشته باشه دلیلی براش از اون نوع میتراشه اگر نه دلیل منطقی حتما وجود داره

اعتقاد ما مهم نیست. حقیقت خودش رو نشان میده. به طور مثال قزلباش ها اعتقاد داشتند شاه اسماعیل اول روح نیمه خدایی دارد و هرگز شکست نمیخورد. اما در چالدران شکست خورد. اعتقاد ما تاثیری ندارد.

اعتقاد ما مهم نیست. حقیقت خودش رو نشان میده. به طور مثال قزلباش ها اعتقاد داشتند شاه اسماعیل اول روح ...

الان میگن چشم خورد شکست خورد 

ذات  جنگ یا برنده دارد یا بازنده و دوروی سکه هستن 

و این برا هرکسی ممکنه اتفاق بیفته 

اینکه این جمله رو میگفتن احتمالا بخاطر فرستادن انرزی مثبت هست