مامانم و بابای خودم و مادر شوهر و پدر شوهرم همش میگن بچه ها تو در معرض دید میزاری چشم میزنن یادمه دخترم چهار ماهش بود با تاپ شلوارک آوردم پیش خانواده شوهرم ک اومده بودن خونمون تازه از خواب بیدار شده بود تابستان بود حال نداشتم لباساش عوض کنم برق هم نبود گفتم گرمش میشه خودشون گفتن اینجوری خوب نیس برو لباس بپوشون بچه رو دقیقاااا همون روز نیم ساعت بعدش سرش محکم خورد به کریر هنوزم جاش مونده بعد ۵ سال🥲مگه میشه آدم نوه خودشو هم چشم بزنه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا کسی رونالدو. ایلان ماسک و بیل گتس رو چشم نمیزنه؟ این خرافات چیه
منم تو دلم همین میگم قبلا هیچ اعتقادی نداشتم
ولی چرا پس واقعا همچین اتفاقاتی میوفته خودم شوهرم و دخترم کل تابستان دخترم رو با تاپ دیدیم چیزی نشد همون روز که اونا گفتن وای چ دستای سفیدی داره این بلا سرش اومد یا دختر بزرگه ام عمه اش آرایشش کرده بود انقدر خوشگل شده بود عکس گرفت خانواده دیدن هیچی نشد ولی تا گذاشت پروفایل یک شبانه روز بعدش یه بلایی سرش اومد تا پای مرگ رفت و برگشت
ادم به هرچی اعتقاد داشته باشه دلیلی براش از اون نوع میتراشه اگر نه دلیل منطقی حتما وجود داره
اعتقاد ما مهم نیست. حقیقت خودش رو نشان میده. به طور مثال قزلباش ها اعتقاد داشتند شاه اسماعیل اول روح نیمه خدایی دارد و هرگز شکست نمیخورد. اما در چالدران شکست خورد. اعتقاد ما تاثیری ندارد.