2777
2789
زخمم که زیاده ولی سطحیهسیننه و کتف به پاینم سوخوته

وای الهی زود خوب شی

با آبجوش؟

اصلا نذار تاول بمونه ها جاش میمونه

تمام تاولا رو باید بکنی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره

چند روزه ؟

دست پسر منم سوخت کمی طول کشید خوب بشع البته تو خونه نگه ش داشتم بستری نکردم 

خودخوری نکن داروهای بیمارستان کافیع انشااللع که زودربشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اره کندن اصلا تاول ندارم اللن فقط زخمه

خب روش عسل بزن دیگه

کی میری خونه؟

من چند سال پیش کمرم سوخت، خیلی بدجور

تاول مونده بود چند روز داشت جا مینداخت

با کیسه محکم کشیدیم با خواهرم جونم درومد ینی

ولی ارزش داشت

هروز عسل میزدم روش

بعدم کرم سفید کننده سیگل

الحمدلله جاش نموند

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چند روزه ؟دست پسر منم سوخت کمی طول کشید خوب بشع البته تو خونه نگه ش داشتم بستری نکردم خودخوری نکن دا ...

چهار روزه

فوری سوختم فوری رفتم زیر اب سرد فوری هم با امبولانس رسوندنم بیمارستان 

خب روش عسل بزن دیگهکی میری خونه؟من چند سال پیش کمرم سوخت، خیلی بدجورتاول مونده بود چند روز داشت جا م ...

ااینجا عسل نمیدن😭

دو هفته دیگع میرم خونه تا خوب نشه نمیزارن برمـ

بعدش میرم پیش متخصص پوست

چهار روزهفوری سوختم فوری رفتم زیر اب سرد فوری هم با امبولانس رسوندنم بیمارستان

خوب کردین 

روزهای سخت گذشتع کم کم خوب میشین نگران نباش . خودخوری نکن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ااینجا عسل نمیدن😭دو هفته دیگع میرم خونه تا خوب نشه نمیزارن برمـبعدش میرم پیش متخصص پوست

وایی الهی هرچه زودتر سلامتیتون برگرده برین خونه آب جوش کجا بود آخه؟؟؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

ان شالله خوب خوب میشه 

اصلا نگران نباش 

آبمیوه و اینا بخور میوه طبیعی 

بدن ترمیم میکنه خودشو 

بعدا هم برو پیش متخصص ی ترمیم کننده خوب بگیر

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

ببین این چیزی ک میگمو درست کن بزن ۱۰روزه جاشم نمی مونه

روغن زرد حیوانی ،زردچوبه،موم سیاه رو رو حرارت قاطی کن هرروز ۳بار بزن ،اصلا ردی نمی مونه ازش.من پام سوخته بود افتضاح،اینو درست کردن زدن،موقع زایمانمم بود ،هیشکی باورش نمیشد ۱۰روزه خوب شده

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...