2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 7024 بازدید | 231 پست
تو به خونه پدرش چکار داری دوست داره خونه شوهر همه چی داشته باشه

دقیقا پدر و مادرش رو بنده خدا نتونسته انتخاب کنه ،شوهرشو که میتونه ،کسی که میدونه نمیشه زندگی نرمال فراهم کنن این دونفر باهم ،چرت هم دختر و خانوادش عذاب بکشن هم پسر و خانوادش زوره مگه ؟

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه حرف خنده داری .یه کارمند معمولی چطور میخواد تا ۳۰ سالگی ۳۰ میلیارد جمع کنه ؟ تو ایران زندگی نمیکن ...

نوشتم ۳ میلیارد، اشتباه تایپی بود یه صفرش! مودب باشید 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

پسرداییم با یکی دوسته بعد رفته خواستگاری ، وضعشم خوبه وضع داییم هم خوبه ، زنداییم به یکی از خاله هام ...

پدر دختره که حرف بدی نزده 

مهریه خواسته دیگه خونه و سکه 

جهازم که رسمه 

وا

شُکر که بدتر از این نشد 😄
خنده داره پس بخند حال کن ،زندگی ۲ روزه. من کافه دارم خرج نسل بعدمم دارم در میارم❤️🤝

خب منطقت اشتباه درامد یک معلم رو با یک کاسب شغل ازاد مثلا خودت ک کافه دار هستی مقایسه میکنی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
وسایل خونه از نظر فقهی و قانونی و اسلامی گردنه اقا داماده ،این لطف که جهیزیه رو عروس بگیره تبدیل به ...

بله اون وسایل اسلام گفته والا پسر ۱۵ساله میتونه بسازه.یخچال داریم ۱۰تومن یخچال ۱۲۰میلیونیم هست . میگم رسم رسموم فرق داره

و گرنه دختری ک با شرایط شما گفتی با قوانین شرع و اسلام بسازه، ما رو چشم میزاریم

بخدا دختره به برادر شوهرم همینو گفته بود،رفتیم خواستگاری تو خونه ای که به زور ۶۰متر میشد،جا نبود ده ...

میگم خاستگاری رفتیم ۱۰تا لیوان ست نداشتت بیارن بعد ببین چ چیزا میخواست

این حرف تونو قبول ندارم پدرش ممکنه کارگر باشه ، اون دختر حق زندگی خوب رو نداره ؟؟ موقعیت اجتماعی اون ...

والا دختر باید ب اندازه خودش بخاد. اون دختر چادر ب کمرش ببنده خودش خواسته ها و زندگی خوب فراهم کنه برای خودش. شوهر غول چراغ جادو نیست

خب شما بنظرم توی اشناها باید دنبال دختر مدنظرتون بگردین ک شناخت بیشتری دارین یا کسی ک قبولش دارین و ...

اشنا و اطرافیان یا ازدواج کردن یا سنشون کمه ب داداشم نمیخورن چند تا مجرد خانم بالای ۴۰داریم ک نمیخورن ب داداشم

دخترای قانع تر و بساز تر هم هستناشتباهتون اینه که دنبال دخترای پرتوقع میریدالبته درامد برادرت باید خ ...

از کجا پیدا کنیم دختر کم توقع و بساز 

چی بگم والا من دوتا برادر شوهرم دارم بی اغراق سالم واهل زندگی تحصیل کرده‌.یکی دیگه چهل ساله شده و او ...

الان عقل حکم میکنه فعلا ترمز ازدواج رو کشید خیلی بد وضعیت شده