2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6771 بازدید | 230 پست
داداش من با یه خانوم حدود دوسال آشنا شدن رفتیم خاستگاری از فردای خاستگاری دختر خانوم زنگ میزدن پول ب ...

مگه وظیفه شوهر نیست پول لباس و ... زنش رو بده؟‌ بره از کی بگیره پس؟؟؟

پس زن گرفته فقط نیازش رفع کنه؟

دلش نمیخواسته رفت امد با مادرشوهر کنه دوری دوستی

مثل اینکه شما پر توقعی نه اون ....

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مراسم سنگین جهاز ستگینتوقع دارن خودشون همه چی رو در حد شعب ابی طالب بگیرن نوبت پسر شد پای اینا طلا ب ...

خب خواستگاری چه تیپ دخترایی میرین مگه؟ 

پولدارن ؟

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

مراسم سنگین جهاز ستگینتوقع دارن خودشون همه چی رو در حد شعب ابی طالب بگیرن نوبت پسر شد پای اینا طلا ب ...

دخترا بساز هست که قانعس و از خانواده خیلی معمولی  ولی نمیرید خاستگاریش  دختر تاجر عربو میخواین ولی بساز و کم توقع نمیشه که 

دختر کوچه خیابونی ای که کاراشو کرده بعد رفته تو‌خونه نشسته هم زیاد داریما

اره هست ولی خیلی کم هستن ک دخترایی ک عادت ب این چیزا داشتع باشه و بزاره گنار 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

درسته میگن زن باید قانع باشه زندگیو بسازه ولی خب مردم نباید بیخیال باشه 

زن رفاه میخواد

آرامش میخواد ک بتونه آرامش ببخشه

محبت میخواد ک بتونه محبت بکنه

داداشت ۳۰ سالشه ماشاالله خدا حفظش کنه

ولی باید ب فکر همه چی باشه قرار نیست زن بگیره فقط برا دل خودش که

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

توروحت با این مثال زدنت کلی خندیدم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

دختر کوچه خیابونی ای که کاراشو کرده بعد رفته تو‌خونه نشسته هم زیاد داریما

دقیقا

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
نمیدونی زنا همیشه به مردا بدهکارن؟

و به خانواده مردها ایضا !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ماهم اینجا هر چی میریم نوبت قسمت عروس میشه شرایط شعب ابی طالبنوبت داماد میشه شاهانه میخان

بله متاسفانه هر دو طرف فقط به منافع خودشون فکر میکنن کسی حاضر نیست طرف مقابل رو درک کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اره هست ولی خیلی کم هستن ک دخترایی ک عادت ب این چیزا داشتع باشه و بزاره گنار

پس شما خیلی ساده و‌ دنیا ندیده ای

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد