2777
2789
عنوان

جرات خاستگاری رفتن نداریم از پرتوقعی و ناسازگاری دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 6051 بازدید | 230 پست

عزیزم ماهم همینه وضعیت مون 

برادر منم دم بخت ه ولی کسی که رفتیم خواستگاریش گیر دادن که شغلش باید رسمی باشه درحالی که داداش من شغل خوبی داره

خانواده دختر خانم هم وضعیت خیییییلی متوسطی دارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی جهت اطلاعت اون دختری میسازه که طرف رو دوست داشته باشه نه دختری که خواهرشوهرش انتخابش کرده باشه ...

من فقط میگم باید چیکار کرد وقتی شرایط سخت شده

ما دختری ک تو کوچه هیابون بگرده با نامحرم و داداش حرف بزنه نمیخایم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
واقعا دخترا خودشون چند درصد هدفمند هستن؟

پسر ۳۰ساله حداقل باید یه چیزایی داشته باشه سن مفیدجوونیش ازدستش داره میره مگه میشه یه زندگی و الکی الکی تشکیل داد؟ دخترهمون که به خونه زندگی یه مرد سروسامان میده سرش سلامت

مراسم سنگین جهاز ستگینتوقع دارن خودشون همه چی رو در حد شعب ابی طالب بگیرن نوبت پسر شد پای اینا طلا ب ...

شعب ابی طالب؟؟؟

چه بی ربط😑😑😑😑😑😑

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

شرایط داداشت چیه؟ خواستگاری چه دخترایی میرین؟ خواستگاری دخترای شاغل برین. واقعا بساز تر هستن و حداقل ...

یاد یکی افتاد پسرش بیکار بود دنبال دختر کارمند و معلم و دکتر می‌گشت برای پسرش بعد ناراضی چرا سطح انتظارات رفته بالا

عزیزم هر کسی شرط و شروطی داره 

شما میری میشنوی تهش میگی باشه یا نباشه 

حق ندارید بیاین بگید پر توقع هستند 

هر کسی معیاری داره فقط ممکنه با شما سازگار نباشه 

وقتی میخواهی سنتی ازدواج کنید باید خیلی بری بگردی 

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
من فقط میگم باید چیکار کرد وقتی شرایط سخت شدهما دختری ک تو کوچه هیابون بگرده با نامحرم و داداش حرف ب ...

دختر تو خونه هم شوهر با شرایط عالی میخواد نه زندگی ای که بخواد سختی بکشه. ضمنا تعریفتون از روابط احساسی فاجعه س!کوچه خیابون!

خواستگاری سنتی همینه دخترها معمولا توقع‌شون بالاتره. شما هم سعی کنید دنبال یه دختر همکار باشید که با هم زندگی‌شون رو جلو ببرن وگرنه با حقوق معلمی زندگی کردن سخته مگر اینکه برادرتون شغل دوم داشته باشه.

خب برادرت چیا داره از ثروت و توانایی و سواد و غیره که توقع داری دختر مردم بی چک و چونه بیاد تو خونه؟؟

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

داداش من با یه خانوم حدود دوسال آشنا شدن رفتیم خاستگاری از فردای خاستگاری دختر خانوم زنگ میزدن پول ب ...

ماهم اینجا هر چی میریم نوبت قسمت عروس میشه شرایط شعب ابی طالب

نوبت داماد میشه شاهانه میخان

خدایا کمک مردمان کشورم کن.