2777
2789

تو رو خدا یکیتون راهنماییم کنه 😭💔خواهشن. تا اهر بخونین💔💔💔💔💔

این آقا منو هشت سال پیش خیلی میخواست و پیگیری بود که من ردش کردم و جواب نه دادم بهش و اصلن قبولش نکردم 

که تا دوسال پیش دیگه اونم نگفت منو دوست داره پلی فقط منو نگاه می‌کرد ووقتی جایی منو میدید  بهم خیره میشد 

اینا گذشت و با خیلیا رفت تو رابطه ولی ولشون کرد باز ی ماه دو ماه اینا 

از طرفیم هیشکی نمیدونه من میخوامش

دوماه سه ماه پیش با رفیقم رفت تو رابطه از رفیقم پرسیده بود من باکیم و اینا؟

بعدش  رفیقم که زده بود بلاکش کرده بود اون دیگه دنبالش نرفته بود و دیگه پیگیرش نشده بود که رفیقم دوباره خودش بهش پیم داد و... ولی دیگه رابطه ندارن 

با هرکسی میرفت تو رابطه باز منو نگاه می‌کرد 

اون وقت من پارسال با این دعوا کردم تو گوشی و زدم بلاکش کردم اینم رفت با ی اکه دیگه  به من پیم داد و اینا ولی دوباره بلاکش کردم 

تازگیا رفیقام گفتن بیاید ایسگا بگیریم  ما رفتیم زنگ زدیم بهش این فهمید رفیقم تو جمع هستش و بعدشم فهمید من پیششم مه گفت چیکار دارین؟بعد گفت خدافظ  قطع کرد 

که ما دوباره زنگ زدیم بهش  این اون موقع که ما بار دوم که زنگ زدیم بهش گفت گوشیو بده نازنین منظورش من بودم هعی میگفت گوشیو بده به اون خیلی گیر داده بود رفیقم میگفت من تنهام اونا رفتن اونور ولی اون میگفت نه من میدونم پیشه گوشیو بده بهش خیلی گیر داد که رفیقم برگشت گفت میخواستم اینو بهت بگم دلم برات تنگ شده بود اونم گفت خب باشه گوشیو بده نازنین خیلی گیر داد تا باهم حرف زدیم که این خیلی آروم می‌رسید ولی من دوباره باهاش دعوا کردم و فحش دادم اما اون اصلن فخش نداد فقط داشت گوش پیداد هیچی بهم نمیگفتش  در حالی که هرکی بهش فحش بده کلن میبنده به چیش ... 

بعدش من قطع کردم 

این شماره منو نداره ایدی مم نداره

به رفیقم پیلم داده بود من خودم چی... تو مردم اون وقت تو میخوای ... منو کنی 

گفته بود دیگه به من زنگ نزن فکنم 

بعدش گفته بود با رفیقام هستی تو جمعی به من زنگ نزن و گرنه میبینم بهت 

هر وقت تنها شدی دلت تنگ شد خواستی زنگ بزن با هم حرف بزنیم 

این رفیقمم  از هرجور خوبه پول قیافه اندام و اینا خیلی از پسرام دنبالشن  

حالا خواهشن بهم بگید این ازینکه میخواسته باهام حرف بزنیم میخواسته برینه به رفیقم؟

یا. وقتی به رفیقم پیک داده بود میخواست برینه بمن؟

چرا اصلن گیر داد باهاش حرف بزنم ؟

چرا باز به رفیقم اون پیمو داد؟

منو دوست داره یا رفیقمو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.