2777
2789
عنوان

خیلی رو قیافم حساس شدم همش خودم مقایسه میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 23 پست
همه ی دخترا خواستگار دارن گلمشاید خونواده بهت نمیگن

خب یعنی داشتم اونم خیلی خیلی وقت پیش چندسالی میشه

نه بابا مگه میشه نگن

خیلی رو مخمه این موضوع واقعا!!!

خب یعنی داشتم اونم خیلی خیلی وقت پیش چندسالی میشهنه بابا مگه میشه نگنخیلی رو مخمه این موضوع واقعا!!!

منم داشتم

ولی سنتی ازدواج نکردم با اونی ازدواج کردم که خودم دوس داشتم 

آخه من خونوادم نمیگفتن بهم فکر کردم شما هم اینجوری هستی بعد ازین ک ازدواج کردم بهم گفتن 

پس اگه خواستگار داشتی پس صد در صد مشکلی نداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹

ای بابا خیلی زود .شما رسیدی به ۲۴ ۲۵ اون وقت باید به فکر این باشی چرا خواستگار نمیاد .

مهم این نیست زود ازدواج کنی مهم اینه خوب ازدواج کنی.

وگرنه زود ازدواج کنی بعد برگردی خونه بابات چه فایده

منم داشتم ولی سنتی ازدواج نکردم با اونی ازدواج کردم که خودم دوس داشتم آخه من خونوادم نمیگفتن بهم فکر ...

فکر نمیکنم اینطور باشه برای من

پایدار باشی عزیزم 

اینم شانس گند منه

ای بابا خیلی زود .شما رسیدی به ۲۴ ۲۵ اون وقت باید به فکر این باشی چرا خواستگار نمیاد .مهم این نیست ز ...

عزیزم من قصد ازدواج ندارم اونم سنتی کلا میگم دختر باید خواستگار داشته باشه اینی که میگم از منم حتی کوچکتره و واقعا بعضی اوقات میگم نکنه من مشکلی دارم هرچند همش تو خونه ام ولی اون مدام بیرونه و عروسی...

من از شما کوچیکتر بودم ازدواج کردم ولی ازدواج مشکلات خودشو داره به شانس هم ربطی نداره عزیزی گلم

دیگه نظرات متفاوته عزیزم ولی بیشترش شانس و سرنوشته خودته که کی ازت خوشت بیاد تو چه خانواده بدنیا بیای خوشگل باشی یا نه و ....

و بنظرم اینکه خیلییی خوشگل باشی=خواستگار زیاد داشتن