2777
2789
عنوان

بچهاااا شیاف خوبه یا قرص

115 بازدید | 26 پست

بچها من همونم که خونریزی مقعدی و دفع سخت داشتم اونقد زور زدم که خونریزی کردم بعد یه چیزی زده بیرون رفتم دکتر بهم شیاف داد اونقد درد دارم ک نمیتونم بشینم سهله ک شیاف بزارم حالا شیاف بزارم یا قرص بیزاکودیل بخودم کدوم زور نمیخواد اگ زور بزنم‌میترکم واقعا حتا نمیتونم راه برم موندم کدوم انجام بدم درد وحشتانکی دارم تمام بدنم داره میلرزه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم خیلی سخته ولی بهتره حرف دکترت و گوش کنی

ببین حتا نمیتونم راه برم اخهدمیگن اگ شیاف بخوری باید زور بزنی همش من زور بزنم میترکم واقعا ضربان قلبمم بالاس واقعانمیدونم چ گوهی بخورم واقعا 

ببین من یبوست داشتم اصلا داغون بودم انگار اونجام شیشه ریخته بودن از عطاری فولوس گرفتم دم کردم و خوردم آب رو آتیش بود هیچ‌ دارویی تاثیر نداشت ولی این خیلی خوب بود 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
مشکل یبوست چرا حل نمیکنی دکتر هر چی گفته همون کارو بکن .شیاف درد و التهاب رو کم می‌کنه

عزیزم در طول درمان هلیکوباکتری هستم روزی ۹ تا قرص میخورم رودم چیکار ککه بیچاره حق داره یبوست شم ولی دیشب خودم فشار دادم دیگ وحشتناک خونریزی کردم