2777
2789
عنوان

بچهاااا شیاف خوبه یا قرص

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست
تو کاربر گفتن شیاف زور زدن میخواد من یچی میخوام خود به خود بدون قطره ای زور بیاد

شیاف مسکنه.بعدمقعدی هس دردتو کم میکنه.

بنظرم دکترت هرچی گفته همونو انجام بده ..برگ سنا هم خوبه ازعطاری بگیری باکمی گل محمدی داخلش بریزی بجوشه بعدبخوریه لیوان...گلاب به روتون مثل اسهال میشین...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیاف مسکنه.بعدمقعدی هس دردتو کم میکنه.بنظرم دکترت هرچی گفته همونو انجام بده ..برگ سنا هم خوبه ازعطار ...

ای کاش اسهال شم ای کاش اسهال شم بخدا من مشکلم اینه نمیتونم زور بزنم تموم شکمم لگنم از زور زدن دیروز درد میکنه 

برو داروخونه بگو روان کننده شکم چیزی بدین ..اونا بهترمیدونن عزیزم ..اینجاهرکی یه چیزی میگه

دکتر رفتم شربته دیگه شیاف یا قرص اینحا نمیدونم کدوم خوبه کدوم اصلا زور نمیخواد 

بیزاکودیل و همورئید

عزیزم اولی روان کننده هست 

شما اگه ملین بخوری چون انتهای روده سفته مجبوری بازم زور را بزنی تا اون قیمت خارج بشه حالا فکر کن از بالا بهت فشار بیاد از پایین نتونی به خاطر درد زور بزنی 

این شیاف میاد از پایین یبوست را حل میکنه و دفع را راحت میکنه 

هموروئید هم که مسکن و درمانی هست

آنتی  حاوی ماده ای به نام فنیل افرین است و می تواند عروق اتساع یافته را بهبود بخشد. از همین روی قادر است علائم این عارضه شامل درد، سوزش مقعد، خارش و خونریزی را رفع نماید. همچنین در صورتی که بیماری  یا بواسیر داخلی یا خارجی در مراحل ابتدایی خود باشد، می تواند به طور کامل این عارضه را رفع نماید

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
عزیزم اولی روان کننده هست شما اگه ملین بخوری چون انتهای روده سفته مجبوری بازم زور را بزنی تا اون قیم ...

وای نمیتونم زور بزنم الان یه ساعت گذاشتم شیافو ولی فعلا دل پیچه ندارم