2777
2789

من همش میگم دیگه با هیچکس نمیتونم ازدواج کنم چون الان همه پسرا با ۵۰ نفر رابطه داشتن و از ایدزو اینا آدم می‌ترسه.. 

کسی بوده مثلا الان ازدواج کرده که قبلا شوهرش س/ک/س داشته با چند نفر؟

از این دنیا متنفرررمممم فکرش عذابم میده 🥲

عه این دغدغه ی منم هست 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای ازدواج به نظرم تست ایدز و سلامت باید داد‌.

که طرف یه وقت ایدز و بیماری های مقاربتی نداشته باشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بله

عزیزم ببخشیدا راجب رشته حسابداری گفتی هرچی میتونیم بپرسیم‌‌..

من رشتم حقوقه و دانشجو ام دلم میخواد حسابداری رو تو آموزشگاه یاد بگیرم به نظرت میتونم با اون مدرک آموزشگاه جایی استخدام شم؟

اینجور نیست که همه پسرا بد باشن یا رابطه داشته باشن. هستن پسرهایی که تا زمان ازدواج دستشون به یه دختر نخورده. از اون طرف هم هست دخترایی که آفتاب مهتاب ندیدن

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
خب از کجا بفهمیم کسی پاکه

بنظرم مشخص میشه

از تفکراتش رفتارش و... 

البته هستن ادمایی که ادای پاک ها رو درمیارن 

میتونی از روانشناسم کمک بگیری

یسریا هنوز زنا براشون عیب هست و این چیزا براشون مهمه