2777
2789
راه دیگه ای نیسمن تا حالا عاشق کسی نشدم

سنت  خیلی کمه زمان زیادی برا ازدواج .عجله نکن خودت مقایسه نکن با بقیه .اگه  نیاز جنسی بهت فشارآورده  ورزش کن نمازوقرآن بخوان  .اگه بااین چیزها آرام نشدی خودارضایی کن  .بهتر از اینه سرنوشت خودت وطرف خراب کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۵ ۲۶ ۲۷ فرصت نشده ازش بپرسم

دختر خوب، باهاش صحبت کن. الان خودت رو باختی بعدا چه خواهد شد؟ از تو چه خواهد ماند؟
هم تو و هم اون حقتون خوشبختیه. الان باید به فکر آینده تون باشین نه اینکه بی میل بری و شاااید یه روز عشق به وجود بیاد. اصلا بگو 27 سالشه 7 سال از تو بزرگتره بالاخره دو کلام حرف حساب می فهمه. شاید یاد بگیره که چطور دلت رو به دست بیاره به شرطی که حرف بزنی و کمکش کنی

دختر خوب، باهاش صحبت کن. الان خودت رو باختی بعدا چه خواهد شد؟ از تو چه خواهد ماند؟ هم تو و هم اون حق ...

خب اون عاشقم هست

۱۰۰ درصد یکارایی میکنه 

من چون باهاش حرف نزدم حس ندارم 

بعدا حس میاد

میام سایت حس میکنم اومدم دم نونوایی بس تاپیکا شدن نونوا نونوا

نونوا ۴تا کندی من چیشد😂😂

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خب اون عاشقم هست۱۰۰ درصد یکارایی میکنه من چون باهاش حرف نزدم حس ندارم بعدا حس میاد

با توجه ب شرایطت بنظرم انتخاب بدی نکردی البته سعی کن چند جلسه باهاش صحبت کن تا زمانی ک مهرش ب دلت بشینه خواهر منم بدون علاقه ازدواج کرد ولی بعداز خطبه ی عقد عاشق شوهرش شد ...اگه ازدواجی نیستی ک کلا بیخیال شو در غیر اینصورت با توجه ب تعاریفی ک از خواستگارت کردی بنظرم گزینه ی خوبیه...لطفا بعداز ازدواجت ب همسرت وفادار باش

اول که سنت خیلیییی پایینه با ۲۰ سال سن فکر می‌کنی دیر شده و دیگه کسی نمیاد؟؟!!!اشتباه می‌کنی هنوز فرصت زیاد داری.بعدم شغل نونوایی خیلی هم خوبه و مسخره کردن ندارد.بعدم تو تاپیک قبلی گفتی کسی که ماشین ایرانی داره از نظر تو گدا هست.عقل و شعورت در همین حده.که ماشین و پول برات مهمه.نه احترام حالیت میشه نه سن و سال.فقط پول برات مهمه.دختر  ۲۰ ساله که فشار نیاز جنسی داری و فقط دنبال پولی.هه....😏😏😏😏

کاربری سال ۹۶ هستم.
تو دوستش نداری پس بدبختش نکن اون بیچاره رو.وقتی رفتین سر خونه زندگیتون اون می‌فهمه که بهش حسی نداری ...

😐ازدواج سنتی همینه 

معلومه که بعدا عشق و علاقه هم میاد 

من حتی باهاش حرف نزدم انتطار داری عشق در نگاه اول اتفاق بیقته؟