2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبخت بشی عزیزم 

خوب میکنید فقط به عشق و عاشقی فکر نمیکنید 

دوره زمونه جوریه باید طرف پول داشته باشه کاسبی داشته باشه از پس زندگی براد 

بیشتر این دوست پسر دختر بازیها جیره خور ننه باباشون هستن کم سن هستن دنبال ازدواج نیستن ..

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اون دختره خودمم😐

دختر ازدواج شوخی نیست فقط هم همه چیز مادیات نیست انتخاب اشتباه نکن پس فردا بگی چرا ابن کارو کردم 

زندگی هم بچه بازی نیست

احمقانه زندگی نکن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دختر ازدواج شوخی نیست فقط هم همه چیز مادیات نیست انتخاب اشتباه نکن پس فردا بگی چرا ابن کارو کردم زند ...

کیس بهتر نمیاد 

خودم هیچ جایگاهی تو اجتماع ندارم 

پس نباید انتظار دکتر مهندس داشته باشم با اخلاق عالی و درجه ۱ 

کلا انسان کامل وجود نداره 

دقیقا آخرشم به دختره میگن خرابی چون با من دوست شدی

اره اونم بعضیها میگن فقط 

بهرحال هر کسی سبک و فرهنگ خانواده ش منطقه ش متفاوت هست 

همین چند روز پیش یکی تاپیک زد 

یه دختره روباباش چون دست توی دست یه پسر دیده دست دخترش رو با قمه قطع کرده 

خوب ببین 

خیلی ها نمیپسندن 

ولی توی سایت 

خانمها بعضیهاشون اصرار که سنتی چیه فقط دوستی و عاشقی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
کیس بهتر نمیاد خودم هیچ جایگاهی تو اجتماع ندارم پس نباید انتظار دکتر مهندس داشته باشم با اخلاق عالی ...

من که نمیگم کامل عزیزم

میگم کسی که به دلت باشه پس فردا همش از اجبار نگاهش نکنی

امیدوارم خوشبخت بشی

چی بگم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام من شوهرم نانواس و پدرمم نانواس و کلا نانوازاده ام چون عمو هامم نانوا هستن ...و افتخارم میکنم ک نانوازادم چووون برکت داره وحلاله و هیچ دورغ و فریبکاری توش ندارن ...من شوهرم تراشکار بود ووقتی ازدواج کردیم رفت تو کار نانوایی ببین خیلی سخته کارش ولی هم برکت داره هم درآمدش خوبه خداروشکر و هم هرروز دستت پر پوله من به شوهرم افتخار میکنم ک یک کارگر نانواس 

و دعام اینه بتونه از خودش جواز بخره و ملکشم بخریم انشالله

فکر کنم بخاطر معیارهای والای شما بود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه