2777
2789
عنوان

چرا من روزه میرم انقدر اذیت میشم حانمهای مذهبی لطفا کم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 77 پست
اره تازه سر شیردهیمم کلی دارم نگرفتم اونا رو ول کردم فعلا مال ماه رمصون قبل رو بگیرم کفایته

من واسه امسال رو یکی دوماه پیش گرفتم الان شروع کردم برا زمان شیر دهی و بارداری.سنمون بره بالا دیگه شاید نتونیم بمونه گردنمون

شما میدونین چرا روزه میگیرین؟تا حالا فقیر فقرا کسایی که نون ندارن درک کنید.وقتی میتونین بهشون کمک کن ...

شما که انقدر خود عاقل پندارید یکم بیشتر راجب روزه تحقیق کنید 

و لطعا واسه زندگی خودتون نسخه بپیچید نه واسه بقیه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من واسه امسال رو یکی دوماه پیش گرفتم الان شروع کردم برا زمان شیر دهی و بارداری.سنمون بره بالا دیگه ش ...

خوب اگر توانمون نکشه شاید خدا هم نخواد 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
شما میدونین چرا روزه میگیرین؟تا حالا فقیر فقرا کسایی که نون ندارن درک کنید.وقتی میتونین بهشون کمک کن ...

اگر شما ثواب وعقاب یه جیزیو تشخیص میدید خدا خودش نمیگفت روزه بگیرید که از واجبات دینمون هست همونطور که کمک به فقرا از دستوراته 

از کجا میدونی من کمک به فقرا نمیکنم و لازم نیست به شما اثبات کنم 

شما که انقدر خود عاقل پندارید یکم بیشتر راجب روزه تحقیق کنید و لطعا واسه زندگی خودتون نسخه بپیچید نه ...

خب شما که تحقیق کردید بگید .تا جایی که من میدونم اینه .تو سایت عمومی نظرسنجی کردی منم نظرمو نوشتم قرار نیست توهین کنی .شما با این زبان تلختون خداهم راضی نیست روزه بگیری 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
خب شما که تحقیق کردید بگید .تا جایی که من میدونم اینه .تو سایت عمومی نظرسنجی کردی منم نظرمو نوشتم قر ...

اول که شما گفتی و دل منو رنجوندی 

منم از خانمهای مدهبی سوال مرسیدم شما شاملش نمیشدی  

دوست عزیز مثل اینه بگیم یه دانش اموز مدرسه امتحان نهایی که دستور معلمه و واجبه انجام نده بجاش اون تایم رو برازه واسه کمک به همکلاسی های ضعیف 

ایا جایگزین میشه؟هرچیزی جای خودش 

نماز روزه و باقی خواسته های خدا مثل تکلیف هستن ممکنه با کار خیری دیگر ثواب کنیم اما جایگزین کار اصلی نمیشن و همه اینا توجیه هست برای از زیر کار در رفتن 

خودمون خوب میدونیم و شیطون کارشو بهتر بلده 

زیارت نرو روصه نگیر و فلان و بهمان نکن فقط پولشو بده به فقیر ..این حرفا و کلکا دیگه قدیمی شده همه میدونن اینا واسه مخالفت با دینه و دستوره خدا همون خدایی که گفته به یاد فقیرا هم باشید 

اینا اگر میخوام ادم بهتری باشیم بهتر نیس بیشتر به حرف خدا گوش بدیم تا هرانچه نخواستیم حذف کنیم؟

اسی چیزای مقوی بخور ضعف جسمانی باعث بیحالی و در اخر صعف روحیه ات میشه 

به دکتر هم مراجعه کن و شاید گفت برات ضرر داره 

دکتر متخصص خون اسمش یادم رفته اما یه شاخه از پزشگی هست رو ژنتیک و خون مطالعه میکنند 

دوست عزیز مثل اینه بگیم یه دانش اموز مدرسه امتحان نهایی که دستور معلمه و واجبه انجام نده بجاش اون تا ...

دقیقا 

دقیقا

خآنم به ظاهر مذهبی شما که تاپیکتو قفل کرده بودی ترسو .شما از روزه گرفتن فقط گشنگی کشیدنشو بلدی کار دیگه بلد نیستی 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
دوست عزیز مثل اینه بگیم یه دانش اموز مدرسه امتحان نهایی که دستور معلمه و واجبه انجام نده بجاش اون تا ...

شما بیا روزه بگیر گرسنگی بکش بعدش افطار کن با غذاهای رنگی و مختلف شما الان حال اون فقیرو درک کردی؟وقتی بعدش کمکی به فقیری نمیکنی چه ارزشی داره واقعا؟من نمیدونم ولی واقعا نمیتونم درک کنم این موضوع رو.

آدم باید به عقلش هم مراجعه کنه و هر چیزی که میگن خدا میگه رو قبول نکنه .خدا کی گفته خودتو آزار بده و معدتو داغون کن؟دکترا میگن اشتباهه اینارو مطمعنا خدا نخواسته

خآنم به ظاهر مذهبی شما که تاپیکتو قفل کرده بودی ترسو .شما از روزه گرفتن فقط گشنگی کشیدنشو بلدی کار د ...

خواستم جوابتو بدم فقط واگزارت میکنم به خدا اون خوب و بهتر جواب میده منتظر باش

خواستم جوابتو بدم فقط واگزارت میکنم به خدا اون خوب و بهتر جواب میده منتظر باش

تو که جواب دادی و قفل کردی...آره توهم منتظر باش منم واگذارت کردم به خدای خودم