2777
2789
عنوان

معلومه ژل زدم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 51 پست
بخدا من ژل زدم انگار ن انگار توف تو شانسم

مگه میشه 

حالا این خانم خوبه یکی از اقوام سه چهار روز اول طوری ورم کرده بود نمیتونست حرف بزنه حس میکردی دست بزنی میترکه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
مگه میشه حالا این خانم خوبه یکی از اقوام سه چهار روز اول طوری ورم کرده بود نمیتونست حرف بزنه حس میکر ...

اره بخدا دکترم گفت این چیه چرا اصلا حجم نداره نورامیسم زدم ولی اصلا حجم نداده به لبام

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جهارروزه زدم

جای سوزنمه

ببین

زرد نیست ک

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۵۰۱۰۸_۱۵۴۳۱۴_i8ae.jpg

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
اخه چن نفر بودین ، چرا الکی ترس میندازین ب جون مردم

این عفونت داره؟

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۵۰۱۰۸_۱۵۴۳۱۴_i8ae.jpg

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
واااا😐خب پاشو برو تو اتاقت دو روزمامانتم بگه حالش خوب نیس

خب بعد دوروز چ غلطی کنم

ژله میمونه دیگ

اخه چن نفر بودین ، چرا الکی ترس میندازین ب جون مردم

قربدنت فقط من بودم

بعد نیم سیسی اصلا انقد ورم نمیده دیگ انقد دیدیم ک متوجه این چیزا هستم دکترش ک کاملا ناشی بوده اصلا فقط سوزن فرو کرده ژلو خالی کرده تو لبش با ی فشار 🫤🫤 بعد نیم سیسی انقد ورم داره عزیز دل؟

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم