2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 84 پست
عزیزم گریع با خودزنی انجام میدهنرماله؟😐

من پیاممو پاک کردم نمیدونم...

تقصیر خودته هرچی خوبه که یه مرد لازم داره گفتی اخرشم فقط گفتی گریه 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهت توصیه میکنم ازدواج نکن. من بابام بشدت مهربون و خوش اخلاقه و همه چی تموم خیلی مطیع.مشکل مامان من اینه که مردونه طور و یکم خشن دوست داشت.اما خب بابام اینجور نبود برای همین هم بابامو اذیت کرد هم من تو این زندگی اذیت شدم.اگه به دلت نیست خب ولش کن

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

اگه با این ادم ازدواج کنی نه خودت حس خوشبختی میکنی نه اون و نه بچتون! از اول برو دنبال کسی که همه جوره به دلت بشینه انقد که حاضر شی بدیهاشم به جون بخری 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

همسن منی خوب فک کن بازیچه ی افکارت نشو باور کن پسری که شعور حرف زدن داشته باشه بفهمه درکش بالا باشه ...

خب من اون رفتارا رو دیدم یکم دلسرد شدم؟

ب نظرت ب مرور درست میشه؟

اون عاشقمه خیلییییی ولی من دوسش دارم

تو زندگیم عاشق نشدم اونطور ک بی منطق شم

سلام ! حالت چطوره ؟
بهمن

اسمش محسن نیست؟ 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
بنده خدا گوگولی مگولی و احساسی هستش 😂تکلیف این چیزا قبل از عقد باید مشخص میشد چه مرد چه زن بعضی احس ...

ما هنوز عقد نکردیم 

نامزدیم 

تکلیفیم هست باید الان مشخص شه

من مرد خشن دوست ندارم

فقط میخوام کنترل کنه احساساتشو الکی گریه زاری راه نندازه 

سلام ! حالت چطوره ؟
اگه با این ادم ازدواج کنی نه خودت حس خوشبختی میکنی نه اون و نه بچتون! از اول برو دنبال کسی که همه جو ...

مامانت شبیه دختر خالمه  بقدری شوهرش دوسش داشت  بقدر ی خوب بود   هر موقع میومد خونه دست پای زنشم   میبوسید  عین ی دختر بچه نازشو می‌کشید  ولی دختر خالم سو استفاده گر بود تموم دار ندارشو کشید بابا طلاق گرف  بنده خدا شوهرش افسردگی خیلی شدیدی گرف