2777
2789
عنوان

دایی شوهرم ماشین میخاد برن مسافرت😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 3084 بازدید | 125 پست
تاپیکای این دوست عزیز خودش پر خیانت شوهرشه که میخاد خیانتشو با یه ماشین سورن بپوشونهده تا تاپیک زده ...

وای تو چه بیچاره ای یعنی تیگو ۸ رو کوری واقعا ؟؟ انشاالله امید ۵ تن شوهرت که. رفت سرت زن گرفت حالیت میشه بی شعور 

تاپیکای این دوست عزیز خودش پر خیانت شوهرشه که میخاد خیانتشو با یه ماشین سورن بپوشونهده تا تاپیک زده ...

تو همون دختره ای با یه ایدی دیگه چقدر بدبخت و بیکاری بخدا 

شما از همین زن‌ها و دخترها هستید که خراب میشید رو زندگی مردم کاملا معلومه 

ریپ نزن اصلا برام اهمیتی نداری از بس مغزت معیوبه 

خدا به خانواده ات رحم کنه بیچاره ها چی میکشن از دستت؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو همون دختره ای با یه ایدی دیگه چقدر بدبخت و بیکاری بخدا شما از همین زن‌ها و دخترها هستید که خراب م ...

تواگه اخلاق و حرف زدن درست سرت میشد شوهرت بهت خیانت نمیکرد 

تازه خیانتم میخای با پول بخری😂

وای تو چه بیچاره ای یعنی تیگو ۸ رو کوری واقعا ؟؟ انشاالله امید ۵ تن شوهرت که. رفت سرت زن گرفت حالیت ...

همین دعاهارو برا بقیه کردی که خدا داره اینطور زندگیتونه میچینه

شما ب فکر عطر خیلیییی گرونه پنج تومنیه شوهرت باش یچقت سر اون نره سرت زن بیارع😂

همین دعاهارو برا بقیه کردی که خدا داره اینطور زندگیتونه میچینهشما ب فکر عطر خیلیییی گرونه پنج تومنیه ...

اخی ۵ تومن برات گرونه؟؟

انشاالله آنقدر بدبخت و ذلیل بشی محتاج یه نون بشی که این طوری مینویسی مطمئن باش 

سرطان میگیری چنان دردی بکشی یادت بیاد این موقع رو 

دهنت رو گل بگیر بی شعور 

همین دعاهارو برا بقیه کردی که خدا داره اینطور زندگیتونه میچینهشما ب فکر عطر خیلیییی گرونه پنج تومنیه ...

تو و شوهرت برین رژیم بگیرین یه وقت نترکین اندازه بشکه ای 🤣🤣😂

احساس خوشگلی بهت دست داده ؟ خوبه این یارو اومده گرفته ات وگرنه تا آخر عمر ترشیده بودی فعلا که معلومه کی عقده ای عکست رو گذاشتی 

طفلک نترکیدی؟؟؟ لباس عروس چطوری اندازه ات پیدا شد ؟ 

حامله بشی اندازه عقلت میشی تازه اگه بشی 

آخی معلوم عقده شاسی داره حتما تو پراید میبرتت این ور اون ور 

عیب نداره آدم میشی 

اخی ۵ تومن برات گرونه؟؟انشاالله آنقدر بدبخت و ذلیل بشی محتاج یه نون بشی که این طوری مینویسی مطمئن با ...

خودت توی تاپیکت زدی خیلی گرون🤣🤣

عوض این همه نفرین من برات ارزو میکنم خدا یه فراموشی بهت بده حداقل کاری که شوهرت باهات کردو فراموش کنی عزیزممم😂🎈

تو و شوهرت برین رژیم بگیرین یه وقت نترکین اندازه بشکه ای 🤣🤣😂احساس خوشگلی بهت دست داده ؟ خوبه این ...

علت چاقی ما اینه از جای که شما میری استخون میخری ما میریم گوشت میخریم میخوریم 

واسه همینه انقد هار شدی گل من قصابیتو عوض کن😂

تو و شوهرت برین رژیم بگیرین یه وقت نترکین اندازه بشکه ای 🤣🤣😂احساس خوشگلی بهت دست داده ؟ خوبه این ...

بعدم همین یارو حداقل نمیره واسه ی زن دیگه گوشی سی ملیونی بگیرع بعد تورو با فکر اینکه یه ماشین به اسمت بزنه ساکت کنه😂

معلومه حق داشته بنده خدا شوهرت🤣سرطان عصابی چطور تحملت کرده بنده خدا🤔

خودت توی تاپیکت زدی خیلی گرون🤣🤣عوض این همه نفرین من برات ارزو میکنم خدا یه فراموشی بهت بده حداقل ک ...

همون ۵ تومن برات گرون آنقدر بدبختی 

فکر نکنم تو عمرت ادکلن ۲۰ تومنی از نزدیک دیده باشی عقلت نمیکشه 

من اصلا قیمت نگفتم آنقدر حقیر و پستی برات ۵ تومن گرون 

حرفهات برام ارزشی ندارن چون خیلی کوته فکری ۱۵۰ کیلویی میگی ۷۵ ؟؟؟ 🤣🤣🤣

آخی آرزوت اینه بشی ۷۵ کیلو بیچاره تو فعلا برو تو تاپیک های من بچرخ برو نون و تخم مرغت. و بخور تو پول گوشت خریدن داری؟؟ 

خودت میری قصابی؟والا من نمیدونستم استخون هم میفروشن از بس خریدی خوب بلدی 

اندازه پشه هم ارزش نداری 

همون ۵ تومن برات گرون آنقدر بدبختی فکر نکنم تو عمرت ادکلن ۲۰ تومنی از نزدیک دیده باشی عقلت نمیکشه من ...

استخون میفروشن واسه سگای مث تو😔🤣

شیشه آش خورد شد جعبه آش هم قبلا انداخته بودم دور 

نمی‌دونم ۵ تومن اینا چند ماه پیش خریده بود(دروغ گو کم حافظم هست)🙄😂

بعدم بنظرم بجای کنکاش روی هیکل من برو اخلاقتو درست کن خدارو چ دیدی شاید همین الانم شوهرت یجا سرش گرمه ی گوشی سی تومنی واسه یکی دیع🤔😂

استخون میفروشن واسه سگای مث تو😔🤣شیشه آش خورد شد جعبه آش هم قبلا انداخته بودم دور نمی‌دونم ۵ تومن ا ...

سگ خودتی و هفت جد و آبادت بی شعور بی شخصیت فقط هیکل گنده کردی عقل هیچی متاسفم برای خودم که با تو دهن به دهن کردم  

ناهار بهت نداده هار شدی پاچه مردم رو میگیری 

هیکلت اندازه گاوه بعد میگه ۷۵ کیلو ام 🤣🤣

برو مسواک بزن باشه ؟؟؟🤣