2777
2789
عنوان

شما باور میکنید یه نونوا در آمدش بالا باشه❓❓☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست
نه بابا چی میگی دیگه به قول دوستمون شرکت نفتی که نیستن اینا الکیخ

نه باور کن دایی هام همینن هر دوسه ماه میبینی یه مغازه یا خونه خلاصه ملکی میخرن

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا چی میگی دیگه به قول دوستمون شرکت نفتی که نیستن اینا الکیخ

شرکت نفت اینقدرنمیگیره

شغل آزادهمین

حتما ندارید اطرافتون

راننده کامیون چی بگم ماهی کم کمش ۵۰یا۶۰ درآمدش 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دقیقا آفرین

فکر کن پسر عموی من ۴ سال کارگر نونوایی بود بعد همون نونوایی رو خرید بعد دو سال و نیم دوتا نونوایی دیگ هم خرید خونه بالاشهر با متراژ خیلی بالا و ۴ تا بچه داره زیر پای تک تک بچه هاش ماشین مدل بالا صفر کیلومتر زیر پای زنشم ماشین جدا ....باورت نمیشه ک چقدر وضع داغونی داشتن

.

شرکت نفت اینقدرنمیگیرهشغل آزادهمینحتما ندارید اطرافتونراننده کامیون چی بگم ماهی کم کمش ۵۰یا۶۰ درآمدش

پسردایی منم معلم بود امسال استعفا داد رفت کامیون خرید گفت درآمدش خیلیه معلمی درآمدی نداره دوستم اینکارو کرده منم میخوام کامیون بگیرم  خلاصه کامیون خرید بعد چند ماه زنش صورتشو ک بماند بدنشو هم کوبییدددد از نو ساخت اصلا نمیشناختیم اصلا شبیه قبل عروسیش نیس بخدااا

.

پسردایی منم معلم بود امسال استعفا داد رفت کامیون خرید گفت درآمدش خیلیه معلمی درآمدی نداره دوستم اینک ...

بله وضعشون خوب، 

میخواستم بگم بالای ۱۵۰درآمدشون گفتم باور نمیکنن

کشاورزهاهم وضعشون خوب، شایدسالی ۱میلیارد بعضا بیشتر درآمد دارن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

کاری به درآمدش ندارم اما دلم واقعا براش میسوزه

طفلی زحمت کش و نون حلال در بیاره و الانم باید طرفش برای شغلش ۱۰ تا تاپیک بزنه و ابراز نارضایتی بکنه

امیدوارم این تاپیک ها فیک باشند

چون واقعا تاسف آوره