بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره اون قدیمیا ک ارد دولتی بشون میدن خیلی بیشتر این حرفاس جدیدا درحد بخور نمیر فک کن یه کیسه ارد میخرن ۱۰ هزارتومن بعد هر دونه نونو ۱۰ تومن میفروشن چقد سوده
فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
آره چون پسرعموی نونواست باور میکنم انقدر درآمدش بالاست ک یک نونوایی داشتن در عرض دوسال و نیم دوتا نونوایی دیگ هم زدن خودش میگ پولی ک تو نونوایی هست تو هیچ چیزی نیست
نون خرید روزانه همه آدم هاست بازار هدفش همه قشر های جامعه ست
باز خاکستری شدی یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب میکنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمیرسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا میگفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁
عزیزم خیلی بالاتر هم میشه تو فامیل ما زیاد هستن چند تا خونه ماشین شاسی بلند و... حتی یکی از نزدیکانم یه مغازه نونوایی اجاره کرده ماهی 70 کرایه میده به صاحب مغازه 😬
چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️