2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم یه ازدواج استثنا رو انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4006 بازدید | 126 پست
چ جور استثنایی

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی هردومون هم آدمای خوب و از خانواده های خوبی هستیم فقط همین مورده که حرف و حدیث و قضاوت به وجود میاره

مثلا با درخت میخوایی ازدواج کنی؟

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ولی هردومون هم آدمای خوب و از خانواده های خوبی هستیم فقط همین مورده که حرف و حدیث و قضاوت به وجود میاره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طرف استثناعه؟

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ول ...

اگر شما سی وهفت سالت بشه ایشون پنجاه وهفت سالشه فقط بع این فکر کن 

منظور از استثنا چیه🤔

نمیخوام تعریف کنم ولی به خدا هردومونم آدمای خوب و خانواده های خوب داریم و ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره همین چیزی هست که حرف و حدیث و قضاوت میسازه

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ول ...

عیبی نداره دیگه انجام بده  اولای ازدواج ادرنالین ادم بالاست حرف حدیث رو جدی نمیگیری، 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

اتفاقا از این جور حماقتا خیلی ها میکنن اگه می خوای استثنا باشه ازدواجت درست انتخاب کن.واقعا درست انتخاب کردن استثنائه تو این زمونه.ببخشیدا خودت گفتی حماقت منم گفتم ولی واقعا حماقته چند سال دیگه می فهمی.اون دنیا دیده است و حوصله هیچی و نداره و تو جوونی.شونزذه هیفده سال خیلی فاصله سنتی بالا تر از پنج سال دردسر سازه.این و روانشناسا میگن 

منم اولش گفتم با 16 سال تفاوت سنی مشکلی ندارم گفتم روش کار میکنم درست میشه الان با بیست سال سن مثل چهل ساله ها شدم و از دیشب دارم گریه هامو میکنم

تو خودتم استثنایی هستی که همون تو پست اول توضیح نمیدی

راستش نمیخواستم توضیح بدم چون اینجا هم میدونستم قضاوت میشم ولی گفتم دیگه آخرش چون همه خواسته بودن بی احترامی میشد

دیدم آدمایی که تا پاب عقد هم پیش میرن بعد به دلایلی  بهم میخوره ،شما اگر واقعا دلت با این زندگی نیست و فکر میکنی شرایطتت بهش نمیخوره ،همین الان اعلام کن ،نهایت یه مدت بقیه سرزنشت می کنند و تمام 

به نظرم ۱۶_۱۷سال تفاوت سنی خیلی زیاده  

ایشون هم با توجه به شرایطی که داره میتونه با فرد خوبی ازدواج کنه 

الان عکس عراقچی  وزیر امور خارجه و خانمش  رو دیدم  خانمش زیبا و و ۲۰ تا ۳۰ سال ازش کوچیکتره