2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرمو دزدیدن 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی دعا نویس تو روستامان هست دقیق نشونت میده دزده کی بوده چجوری اومده اصلا ی وضعی🤯🤯

😑😑😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اونا با اجنه درارتباطن. توروخدا نکنید اینکارارو

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

یه بار بچه یکی اقوام ما رو تو بازار  داشتن به زور از مادرش میگرفتن دقیق یادم نیست  بهونه اشون چی بوده انگاری میگفته بچه اتو بده من چادرتو درست کن یه چیزی شبیه این  ،دقیق یادم نیست بهونه اش چی بوده  ،شوهرش جلوتر بوده ،آخرش یه بچه دیگش رفته پدرشو صدا کرده ،اومده ولش کردن 

ما نکردیم ولی یکی از فامیلا طلا شو برده بودن نشون داد دزده کیه رفتن ازش گرفتن

طلاشو پس گرفت ولی از این به بعد دیگه رنگ آرامش و نمیبینه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چقد پررو و نترس شدن که کش مکش هم کرده🤦🏼‍♀️

وقتی سه سال ی خانواده رو گروگان گرفتن دیگه اینا ک چیزی نیست

بلا به دور

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

واییی خدانکنه🙁

انشالا که تینطور نشه، اما به چشمم دیدم کساییکه با دعا و جادو جمبل و از طریق دعانویس به خواسته هاشون رسیدن، چه مصیبتهایی کشیدن