2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرمو دزدیدن 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا تو رو خدا الکی نگید یه وقت ، استارتر نمی‌خوام توهین کنم خدای نکرده ، ولی چرا تویه عنوان میزنی دزدیدن ،دلم ریخت یه لحظه چون خودم بچه دارم و می‌دونم بدترین درد جدایی مادر از بچه هست

آخه مگه میشه روز روشن تو پارک

آره بابا طرف بچش رو برده پارک یه مادر دختر افغانی بچه رو از پارک برداشتن بردن خونشون،همسایه ها فهمیدن لوشون دادن پلیس رفته بچه رو از خونشون آورده😑

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سری من و بچم رفته بودیم بازاریه جای خیلی شلوغ 

بچم بهونه چیزی گرفت من براش نخریدم گریه میکردوبهونه میگرفت یهودیدم خانمی دست بچم و گرفت وتندتندداره میره دویدم دستشو گرفتم گفت میخوام بترسونمش ک گریه نکنه 

وای منم بارداربودم عصبانی شدم مجبورشدم بچموبغل کردم تاخانمه ازمون دورشه

چ می‌دونم ی مدته براشون کلا اتفاقای بد میفته

صدقه بدن، آیت الکرسی بخونن...دعا واقعا خطرناکه سمتش نرید. به هیچکسم پیشنهاد ندین

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥