2777
2789
عنوان

سونوگرافی فولیکول

120 بازدید | 27 پست

سلام دوستان، این ماه اولین ماه مصرف لتروزول بوده به تجویز پزشک، توی سونوی روز ۱۳ سیکل دوتا فولیکول داشتم ۱۹ و ۲۰، به نظر شما اوضاع چطوره احتمال بارداری وجود داره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم حتما .برای منم دعا کن مادر بشم خواهش میکنم

قوربونت برم، یاد خودم افتادم، به همه التماس میکنم برام دعا کنن، شما هم برای من دعا کن، میگن دعا در حق دیگران زودتر برآورده میشه

قوربونت برم، یاد خودم افتادم، به همه التماس میکنم برام دعا کنن، شما هم برای من دعا کن، میگن دعا در ح ...

حتما عزیزم .من ذخیره تخمدان پایین .دکترا نا امید نا امیدم کردن .داغونم.به هیچ کی هم هیچی نگفتم  

من میدونم که خدا هدیه زیبایش رو یه روز قشنگ بهم میده.برام دعا کنید منم مادر بشم   

حتما عزیزم .من ذخیره تخمدان پایین .دکترا نا امید نا امیدم کردن .داغونم.به هیچ کی هم هیچی نگفتم

امیدتو از دست نده، برای خدا که نشدنی نیست، میگن با تغییر سبک زندگی مشکلات ذخیره تخمدانم قابل حله، شما چند سالتونه؟

امیدتو از دست نده، برای خدا که نشدنی نیست، میگن با تغییر سبک زندگی مشکلات ذخیره تخمدانم قابل حله، شم ...

انشاالله .32

من میدونم که خدا هدیه زیبایش رو یه روز قشنگ بهم میده.برام دعا کنید منم مادر بشم   

ذخیره تخمدان یه چیز الکیه، تو فقط به یه تخمک نیاز داری 

حرف دکترای پول پرست رو باور نکن