2777
2789

ازدواج تو سن پایین مشکلات زیادی از لحاظ روحی و روانی به همراه داره که اکثراً تا آخر عمر همراه طرف هستن و از نظر من سن مناسب ازدواج برای خانمها حداقل ۲۵ به بالاست یعنی درس را تمام کنن، شغل پیدا کنن، دستشان تو جیب خودشان باشه مقداری تفریح کنن و لذت ببرن

بعد ازدواج کنن

ولی چیزی که باعث میشه ازدواج تو سن پایین موافقم باشم

(منظورم سن پایین ۱۷ به بالاست)

توی فامیل یا دوستان و آشنایان یا حتی کوچه و خیابان 

خانم های جوانی میبینی که یک پسر یا دختر ۴ ۵ ساله دارن که دقیقا مثل خواهر بزرگترن نه مامان

با بچه هاشون رفیقن یک حسی خوبی میده تماشاشون میکنی این که نشناسی بچه و مادر رو میبینی فکر می‌کنی خواهرشه 

حتی وقتی بچه بزرگ میشه مادرش چون باهاش رفیق میمونه و پایه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی هر دو بخش حرف شمارو قبول دارم . فقط توی نسل امرروز سن کم خیلی خطرناک شده کم تحمل شدن کم صبر شدن واقع بین نیستن رویا پردازن و پرتوفع و این که انقدر امتحان کردن همه چی راحت و بی هزینه شده اکثرا مرد و زن میخوان خیلی چیزا رو تجربه کنن بعد برن زیر 1 سقف

قبول کن دلیلت واسه ازدواج تو سن کم خیلی غیر منطقیه

اتفاقا دلیل مناسبی هستش چون بچه وقتی ۱۲ سالش باشه مادرش ۳۰ سالش باشه خیلی ارتباط و رابطه قویتری دارن

بهترین دوست همدیگه میشن 

تا اینکه طرف ۱۲ سالش بشه با یک مادر ۴۵ ساله سر و کله بزنه