2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 140 پست
منم چنبار گف چیزایی که نمیشه اینجا بگم

فقط خداروشکر باهاشون زندگی نمیکنم 

این چیزا برام سنگین بود 

من خونه بابام دختری بودم که جلو برادرم تاحالا بدون دامن یا لباس باز نگشته بودم ..اوایلش باعث شده بود جدا بشم دیگه عادت کردم 

دین گفته مادر محرمه مگه مادر شما لخت جلو شما راه میره؟ اخه اصلا جا افتاده نیست ک محرمه دلیل نمیشه لخ ...

از یه طرف میتونیم بگیم بند سوتین معمولا اونایی که دستاشون درد میکنه میارن از جلو میبندن بعد میچرخونن درستش میکنن .. اصلا لازم نیست کسی کمک کنه برا بستنش.از یطرفم واقعا شاید خواسته حرص عروسو در بیاره....ولی مطمئنم به پسرش اولین بار نیست گفته اینکارو انجام بده ...ولی در اصل بخوای بگی گناه نکرده ....اصلا لخت هم جلو پسرش راه بره مشکلی نداره.....ولی چون برا خودمون عجیب غریبه حالمون بد میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

59 ساله سوتینم میبنده؟

مادرشوهرمن اصلا به قیافش نمیخوره ک ۵۹ سالشه کمت میخوره عمل بینی و کاشت ابرو اینا همرو انجام داده بعدش خوشش نمیاد اویزون باشه چون بهش پیر نمیخورع

چرا اینقدر بزرگ میکنید قضیه رو!

این همون آدمی هست که شوهر شما رو بزرگ کرده از شکم ایشون اومده بیرون😐

آخه مگه مادر نگاه بد داره به پسرش واقعا برای ذهنتون متاسفم😐

واقعا به بلوغ نرسید رو خودتون کار کنید

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی