2777
2789
عنوان

جای من بودید خونه میخریدید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 39 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد حرف خواهرای شوهرم افتادم

که همش میگن ما همه چییی میخربم ما خیلی ولخزجیم ما خیلس میخوریم اگ اینجوری نبودیم الان ۵تا قاره و ۱۰تا اقیانوس داشتیم😂 حالا خرج خوراکشون(معمولی  تازه اگ ما بدون برنج سیر نمیشیم اونا ب مهمون هم املت میدن!!)) و نهایت غذاشون یه بال کبابی رو تراسه که واسه (من و دامادای مهمون درس میکردن)) و خرج خودشونم ک معمولی 

نمیدنم چراانقد خودشون پرخرج میبینینن

من خودم را عادت دادم که برای پیشرفت آیندم،به خودم تکیه کنم، نه بقیه، و برای رفاه آیندم سختی زیاد مالی کشیدم، اگر میتونید این شرایط سخت را تحمل کنید، خونه خریدن صد درصد عالیه، اما اگر با  خوش گذرونیه فعلی موافقید، خوب خودتون را تو دردسر نندازید،خیلی‌ها موافق هستن که شاید آینده ای پیش نیاد، یعنی وقتش نرسه، و الانو باید زندگی کرد، من این رو قبول دارم، ولی میگم اگه عمری بود ، دیگه سنمون به کار کردنو در رفاه بودن کفاف نمیده.لطفا شرایط خودتون را بسنجید

به بهه😂حالا زیر نویسشو دوست داشتید یا دوبلشو؟همسرتون خوشش اومد؟

من زیرنویسش رو دوست داشتم

اونم خوشش اومد ولی نه به اندازه من😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
به طور کلی این فصلش جذابتر بود

اما کاش تمومش میکرد کلا یه جا میداد بیرون

به نظرم اسپین آفش هم قشنگ میشه

مثلا اینکه چجوری بازیکن ۰۰۱ دوره های قبل برنده شده و چجوری وارد این سیستم شده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اما کاش تمومش میکرد کلا یه جا میداد بیرونبه نظرم اسپین آفش هم قشنگ میشهمثلا اینکه چجوری بازیکن ۰۰۱ د ...

اره خیلی جای حساسی تموم شد🥲

اگه به قول شما اسپین آف کنن و اصلا کلا شروع این بازی که چیشده که شکل گرفته و ایده اش رو کی داده رو بسازن که خیلییی جذاب میشه

البته تا حدودی اشاره کردن به اینکه ۰۰۱ بخاطر اون ترومای ناشی از مرگ همسرش وارد چنین داستانی شده...

احتمال داره تو فصل ۳ بیشتر توضیح بدن

اما کاش تمومش میکرد کلا یه جا میداد بیرونبه نظرم اسپین آفش هم قشنگ میشهمثلا اینکه چجوری بازیکن ۰۰۱ د ...

هوس کردم برم فصل ۱ رو دوباره ببینم🤕

همون موقع که پخش شد با مامانم دیدم،مامانمم خیلی استرسی بود و همش میترسید که من الان روحیه ام خدشه دار بشه😂