2777
2789
عنوان

جای من بودید خونه میخریدید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 25 پست
تصمیمم خونههیچوقت آینده تضمین شده نیسشاید الان پولدار باشم ولی یهو زارت یچیز میشه ک فکرشم نمیتونی بک ...

حرفت کاملا درسته

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسال سختی کشیدن چیزی نیست خونه رو بخر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بچه ها من بیشتر دوست دارم این ولخرج بودنه رو درست کنماگه از قبل درست کرده بودم الان دو تا خونه داشتم ...

آره .ببین ایشالله ک همیشه توخرج کردن باشی ولی آینده رو هیشکی نمیتونه تضمین کنه.اتفاقا فرصته خوبیه برات

چقدر همه تون عاقل و اینده نگر هستید

ممنون که نظر دادید

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
آره .ببین ایشالله ک همیشه توخرج کردن باشی ولی آینده رو هیشکی نمیتونه تضمین کنه.اتفاقا فرصته خوبیه بر ...

باهات خیلی موافقم

راستش میخوام اقدام کنم به بارداری

اصلا دوست ندارم یه مادر ولخرج و بی حساب کتاب باشم

این ولخرج بودنم خیلی حس بدی بهم میده جدیدا

شوهر من دانشجوعه 

خوب شرایطی که داشتید و درک میکنم(واقعا سخته، لحظه شماری میکنم درسش تموم بشه)

شما چندسال صبوری کردید و کمک های پدرتون هم بوده

دیگه این عذاب وجدان واسه ولخرج بودنتون درست نیس، به اندازه‌ی خودش به زندگیتون کمک کردین، حالا الان که شرایط بهتره شده اشکال نداره بیشتر خرج کنید

در رابطه با خونه هم اگه قراره کمک مالی پدرتون باشه درصورتیکه همسرتون قدردان باشه حتما بخرید 

سلاممم❤️❤️

میدونید من کلا تو نظام فکری سرمایه داری بزرگ شدم بابام همیشه میگع هرچییی هم که ارزشش کم بشه،خاک هیچوقت بی ارزش نمیشه

من خودم همیشه به چشم خودم دیدم بابام از چه خرجای الکی زده و بعدش ملک خریده و چقدرررر به نفعش شده

و خودمم با توجه به چیزی که دیدم توی اطرافیان

به نظرم اگر خونه رو بخرید خیلی خوبه

یکم مخارج رو مدیریت کنید خیلی بهتره،مخارج رو مدریت میکنید ولی سرمایه هم دارید و یه روزی اگر همسرتون و پشتوانه مالی نباشه حداقل خیالتون راحته که یه سرمایه حتی کوچولو دارید و پشتتون بهش گرمه

حالا من برعکس شما به شدتتتت ادم مدیریتی ام و انقدر توی پول خرج کردن وسواس به خرج میدم که خودم روانی میشم

هیچوقت تو زندگیم نتونستم ولخرج باشم🥲🥲🥲🫠🫠🫠🫠🫠

امسال کادو های تولدم همینطوری مونده بود،نمیدونستم چکارشون کنم،بابام هی گفت حالا لازم نیست حتما همه پولاتو بزنی زمینااا😂منم گوش نکردم گفتم بذار یبار تو زندگیم پولا رو مدریت نکنم و رفتم کلشو چیزای کوچیک و خرت و پرت خریدم،آخرم هیچیش به چشمم نیومد و مثل چی پشیمون شدم از خریدام

بعد دو هفته گذشت رفتیم انزلی منطقه آزاد،به بابام گفتم اون کار پر پوله رو بده من برم خرید،گفت شرمنده با پولای تولد خرید کن من کارت کم پوله رو اوردم🥲و من👈🏻👈🏻🥹🤕🤕🤕🤕🤕

آخرم کارتشو نداد گفت تا تو باشی یاد بگیری پولاتو مدریت کنی

😂😂