2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مغز داری ینی یکم از موادو بریز تو ماهیتابه بعد شکلات بریز بعد بقیه موادو بریز

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

خیلی شیرینه من ندوس

پنکیک اصلاا شیرین نیست که، خیلی مدار شکرش کمه🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
من دوس 😂

یه تخم مرغ+ چهار قاشق شکر + یکم وانیل و انقد بزن تا کرم و کشدار بشه

بهش یک لیوان شیر + چهار تا قاشق روغن اضافه کن و هم بزن

یک لیوان آرد و دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و با هم الکی کن و اضافه کن به مواد تا کامل یکدست بشه

ملاقه ملاقه بریز توی تابه نچسب سالم، هر وقت حباب زد برش گردون، دو دیقه ام اون سمتش بپزه و تمام 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
آها شکلات تخته بذارم؟ یا آب شده؟

جفتش میشه

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

اگرم میخوای مغزدار درست کنی، وقتی داری ملاقه رو خالی میکنی یکم شو نگه دار، یه شکلات سکه ای بذار وسطش، بقیه مواد ملاقه رو بریز روش و ادامه ی ماجرا