2777
2789
عنوان

دیگه تلاشی برای رابطمون نمیکنه💔 سرد شده بیایید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 71 پست
وقتی خودت سرد برخورد میکنی انتظار رفتار گرم طرف مقابلت رو نداشته باش، نمیدونم چرا میگن پیام دادن نوب ...

هر دفعه اون پیام داد ..

من قبلا خیلی بلاکش کردم

ولی این حتا یه تو هم بهم نگفته

اخرین بار نزدیک ۱۵ دقیقه ویس گرفته بود تا راضیم کنه نرم هوفف بی عقلمم من

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیر متوجه شدی ..اگه دوسش داری باید دوباره دلشو به دست بیاری ...نه اینکه بشینی یه گوشه فقط اون حرکت ب ...

دقیقا جا به جا شده الان اون رفتار منو داره و من افتادم دنبالش

ولی با خودم میگم نکنه طی این یک سال با کسی آشنا شده باشه نمیدونم این افکارم منو دیوونم کردن

هر دفعه اون پیام داد ..من قبلا خیلی بلاکش کردمولی این حتا یه تو هم بهم نگفتهاخرین بار نزدیک ۱۵ دقیقه ...

بشین فکراتو بکن اگه واقعا دوستش داری ادامه بده، خیلی خوبه که خودش دوباره پیش قدم شده، اینبار نه خیلی سرد باش باهاش نه خیلی خودتو مشتاق نشون بده، فقط بهش بفهمون که از اتفاقات قبل پشیمونی و توام دلت تنگ شده، حد وسط نگه دار 

بشین فکراتو بکن اگه واقعا دوستش داری ادامه بده، خیلی خوبه که خودش دوباره پیش قدم شده، اینبار نه خیلی ...

طی این یک سال خیلی منتظرش بودم فالی نبود نگرفته باشم دعایی نبود نکرده باشم 

با هر تق توقی به فکر اون بودم 

الان نمیدونم رابطه ای که تموم شده مثل قبل میشه بنظرت؟

از طرفی دلم میخواد داشته باشمش از طرفیم نهدرک میکنی؟(:

اون حس مغزته 

دل یه حرف بیشتر نداره 

سکوت کن ببین اون چی میگه 

مطمئن باش هر چی که باشه انجام میدی 

حس بذی میگیری همونه نرو سمت اکست 

اما حس خوبی میگیری برو 

در نهایت بهش اعتماد کامل کن خیلی مردم شجاعت گوش دادن به حرف دلو ندارن 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
دقیقا جا به جا شده الان اون رفتار منو داره و من افتادم دنبالشولی با خودم میگم نکنه طی این یک سال با ...

اشنا نشده...شده بود نمیومد سمتت..فقط بین مغر و قلبش مونده

اینجا سرزمین گرسنگان جنسی،پر ادعایان تو خالی،و رخ بگیران بی اصالت است...

بنده خدا ب خاطر رفتارت این شکله اگه کسی بود سراغت نمیومد تازه عاشقانه هم شروع کرده که گفته پروفایلتو ...

من با اون لقبی که قبلا صدام میزد دوباره دیشب گفت ..

ازم ویس خواست گفت دلم برای صدات تنگ شده

ولی باز امروز یکم سنگین بود یعنی نمیخاد بروز بده یا جلو خودشو میگیره

طی این یک سال خیلی منتظرش بودم فالی نبود نگرفته باشم دعایی نبود نکرده باشم با هر تق توقی به فکر اون ...

اره چرا نشه شاید بهتر از قبل هم بشه، چون شناختتون از هم بیشتر شده به شرطی که دیگه اشتباهات قبل رو انجام ندین