2777
2789
عنوان

خانوما برای صبحانه واسه همکارام چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 82 پست
نمیدونم چ اندازه ببرم برا ۱۰ نفر

۳تا لیوان عدس بریزی خوبه مگر اینکه خیلی بخورن عصاره قلم هم داری بریز

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاریه اخه ،واسه ده نفر صبحانه درست کنی ،ولی خوبیش اینه هر ده روز نوبت یکی میشه ولی عوضش باید زیاد درست کنین ،ماهی سه بار

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
اگه قراره انقدر اذیت شی بگو من نه از صبحانه شما میخورم نه خودم براتون صبحانه میارم.اندازه خودت ببر ی ...

اومدم بیرون مدیر زرنگ بهم گفت نرو نظم بهم میخوره 

هرچی دوست داری بیا

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چه کاریه اخه ،واسه ده نفر صبحانه درست کنی ،ولی خوبیش اینه هر ده روز نوبت یکی میشه ولی عوضش باید زیاد ...

دقیقا هر دفعه هم رو ۲۰۰ میره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

خوب عزیزم از اول وارد گروهشون نمیشدی بلاخره اونام زحمت میکشیدن چیز میز می آوردن رفتی خوردی

الان میگی هیچی نمیتونم ببرم چرااز اول فکرش را نکردی؟؟؟

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
منظورم عدسی ،فلافل کوکو سالاد الویه

آهان اوکی

چقدر به چقدر بهت میفته؟

اگه مثلا دو هفته یکباره الویه درست کن یه مقداریش هم برای خودتون باشه

چون مثلا الویه غذاییه ک دو هفته یه بار غالبا درست میشع

خوب عزیزم از اول وارد گروهشون نمیشدی بلاخره اونام زحمت میکشیدن چیز میز می آوردن رفتی خوردیالان میگی ...

اول قرار بود نون پنیری حلوایی 

تخم مرغ بیاریم 

نه این چیزا 

من اومدم بیرون مدیر گفت نه باید بیا داخل گروه 

آهان اوکیچقدر به چقدر بهت میفته؟اگه مثلا دو هفته یکباره الویه درست کن یه مقداریش هم برای خودتون باشه ...

برا ده نفر نمیدونم چه مقدار میشه

کیک ابمیوه البته اگه پولش مهم نباشه واستدر کل مشارکت نکنید هر کس خودش اخرش بحث دلخوریه

اینا کیکی نمیخوان حالت صبحانه 

نونی میخوان

اول قرار بود نون پنیری حلوایی تخم مرغ بیاریم نه این چیزا من اومدم بیرون مدیر گفت نه باید بیا داخل گر ...

خب پس سخت نگیر هر چی برات راحته ببر چیکار داری بقیه چی میارن تو کار خودت را انجام بده.

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....