2777
2789
عنوان

خانوما برای صبحانه واسه همکارام چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 82 پست

یه عدسی درست کن با پنیر خیار گوجه گردو ...یا تخم مرغ آب پز ببر با مخلفات با نون بربری تازه..و یا الویه درست کن ببر کنارش پنیر و کمی گردو...دیگه یه صبحانه بردن اونم یه وعده دنگ و فنگ ندارع.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم دوروز در هفته صبحانه میبرن دورهم میخورن چندهفته ای یبار نوبتش میشه

براشون میرزا قاسمی درست میکنم یا الویه بندری املت ( با گوجه قارچ فلفل دلمه گاهی پنیر پیتزا هم میبره تخم مرغ ک زدن پنیر میریزن روش) ، لوبیا قارچ ، عدسی چیزای این مدلی 

بنظرم الویه از همه بهتره از شب قبل اماده کن بذار یخچال

یه تخم مرغ+ چهار قاشق شکر + یکم وانیل و انقد بزن تا کرم و کشدار بشه

بهش یک لیوان شیر + چهار تا قاشق روغن اضافه کن و هم بزن

یک لیوان آرد و دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و با هم الکی کن و اضافه کن به مواد تا کامل یکدست بشه

ملاقه ملاقه بریز توی تابه نچسب سالم، هر وقت حباب زد برش گردون، دو دیقه ام اون سمتش بپزه و تمام 

دستور پنکیک یکی از بچه ها اون تاپیک گذاشته بود برات کپی کردم 

نه بابا صبحونه کیک اینا میچسبه دیگه تو یبار ببر شاید خوششون اومد مربا توت فرنگی و پنکیک و کیک اینا

قند دارن😐

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
یه تخم مرغ+ چهار قاشق شکر + یکم وانیل و انقد بزن تا کرم و کشدار بشهبهش یک لیوان شیر + چهار تا قاشق ر ...

ممنونم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ممنون عزیزم وقت گذاشتی پس همون نون پنیر و خیار سبزه میارم

نون پنیر هم وزن لوبیا گرم وعدسی برات درمیاد

پنیریک قالب ۷۰تومن، نیم کیلوخیار۳۰تومن، ۲۰تومن هم نان

لوبیا گرم ببر، بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
شوهر منم دوروز در هفته صبحانه میبرن دورهم میخورن چندهفته ای یبار نوبتش میشهبراشون میرزا قاسمی درست م ...

سالاد الویه هزینش زیاد میشه؟