2777
2789
عنوان

پُزایی که بهتون داده شده چی بوده ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 56 پست
من شوهرم بیکار بودو یه کار تو تامین اجتماعی برا خودم پیدا شد برادر شوهرم اجازه نداد برم بعد خانمش نش ...

کجا زندگی میکنی که برادرشوهر نظر میده تو زندگیت😐

الله اکبر

(مردوک) او را بدون جنگ و نبرد به درون شواَنّهَ (=بابل) وارد کرد. او شهرش، بابل را از سختی رهانید. او (=مردوک) نبونئید، شاهی را که از او نمی‌هراسید، در دستش (=دست کورش) نهاد.همۀ مردم تین تیر (=بابل)، تمامی سرزمین‌های سومر و اَکَد، بزرگان و فرمانداران در برابرش کرنش کردند (و) بر پاهایش بوسه زدند، از پادشاهی او شادمان گشتند (و) چهره‌هایشان درخشان شد.مردوک سروری که با یاری‌اش به مردگان زندگی‌بخشید (و) آن که همه را از سختی و دشواری رهانید، آنان او را به شادی ستایش کردند و نامش را ستودند.منم کوروش،شاه جهان، شاه بزرگ، شاه نیرومند، شاه بابل، شاه سومر و اَکَد، شاه چهار گوشۀ جهان.پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه شهر انشان، نوۀ کورش، شاه بزرگ، شا[ه شهر] انشان، از نسل چیش پیش، شاه بزرگ، شاه شهر انشان.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانم تازه فوت شده بود،جاریم مدام از مامانش تعریف می‌کرد...منو شوهر م دعوا میکردیم،میگفت از بسکه شوهرم دوسم داره چاقویی چیزی دستمو خونی میکنه ،خونشو میمکه،دماغمو عمل کردم ،دختر همسایه میگفت دماغای بزرگ خوب درمیاد.میگفت مال من کوچکه خواستم عمل کنم ،گفت تو که دماغی نداری

بگو منو وقتی دیدن یه دل نه صد دل عاشقم شدن تو معلوم نیست چی ق ح ب گ ی کردی که بیاد خواستگاریت

چقدر بی ادب و بی فرهنگی

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ندیده و نشناخته به ملت تهمت هرزگی میزنه ولی تاپیک اعتقاد و شهدا هم میزنه خیلی جالبه😄

احسنت

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

تازه عروس بودم  یکی دوماه بود اون موقع شوهرم بیکار بود فقط یه پراید داشت  شب خونه پدر شوهرم بودیم جاریم اومد کنارم گفت ما ماشین هنوز نگرفتیم مسافرت هم نمیریم مردم میگن چرا ماشین ندارید بعد بهم گفت میدونید چیه تو اگه مسافرتی نری هیچکی نمیگه چرا جایی نرفتی آخه شوهرت بیکاره من رفتم تو اتاق گریه کردم از ناراحتی 

من شوهرم بیکار بودو یه کار تو تامین اجتماعی برا خودم پیدا شد برادر شوهرم اجازه نداد برم بعد خانمش نش ...

برادرشوهر چه حقی داره که اجازه بده یا نده؟؟؟؟؟🤔

ی زمانی خیلی وضع مالیمون افتضاح بود جاری نفهمم بارها طعنه میزد که عه شما یارانه بگیرید ما دهک بالایی ...

چه قدر عقده پر از عقده بوده جاری ات حالا خوبه دولت یارانه میده وگرنه اون جاریت یه منتیم برا اون سرت میزاشت واقعا خدا بهت صبر بده با همچین جاری کم جنبه و عقده ای 

دخترم ۷ ۸ ماهه بودتو حیاط مادرشوهدم همگی بودیمجاریم ک ۱۰ سالم ازم بزرگه و خیلی ادای با کلاسی دارهبرگ ...

باید بهش میگفتی تو که قبلاً نظرت چیز دیگه ایی بود نکبت

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼

بچه بودم خونمون 70 متر بود یه روز خونه عموم رفته بودیم کولرشون خوب خنک نمیکرد من برگشتم یواش به اون ...

خودت که پز کولر دادی🤣🤣

خدا نکشتت چقد خندیدم

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼

دنیا رو پز میچرخه

اگر پز نباشه، زندگی ها عادی تر میشه.

پزهای زمانه هر روز زیاد تر میشه، مقدار مهریه، شغل همسر ویا خود شخص ویا افراد خانواده، محل زندگی ،زیبایی های خدا دادی، وسایل و خانه وماشین های با کلاس

نمیدونم چه سیستمی هست که خدا راه انداخته.

همیشه دست بالای دست بسیاره،فقط باید جایی باشی که از اطرافبانت حداقل یک پله بالاتر باشی تا تحقیر نشی وپز بهت نفروشن.

من دیگه کم آوردم، فقط دوست دارم زودتر خودم وخانواده م منقرض بشیم تا بقیه تو مسابقه پز بمونن.

من انصراف میدم، خدایا تو هم با بهشت بهشتی ها به ما پز دادی، خوش به حالشون، چی بگیم که بعضی ها بهترن

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.