2777
2789

من اصلا نمیدونم چه فیلمیه 

داستانش بطور خلاصه چیه؟

مسی غروب‌کرد| تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.با توجه به نام کاربریم، هنوز امید دارم به طلوع مسی!.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. قدرمو نمیدونی که.   نینی سایت باید تغییر نام بده مثلا همگانی سایت چطوره؟ اخه همه هستن الا نینی ها. ددی سایت که داریم ولی مردا اینجان، اسم اینجا رو بزاریم فادر سایت چی بهتر نیس؟ منطقی ترم هست.ستاد مبارزه با اسم سایت و عضو انجمن تغییر نام به فادر سایت. خب دیگه به اتمام رسید این امضا حکایت همچنان باقیست گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر واقعی بود؟مگه همین الان تو اسکویید گیم نیستیم؟فقط زمانش طولانی ترهجدی میزان شباهت زندگی و اسکویی ...

میشه یه کم توضیح بدی ؟

اسکویئد گیم چیه

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

ولی حالا اگر بود(جدا از اینکه با زندگی خیلی فرق نداره)

نه شرکت نمیکردم😁

و اگر خیلی پول نیاز داشتم دیگه واقعا از هیچچچچچچچ جهتی کاری از دستم برنمیومد 

دزدی میکردم😂 راحت تره که

در آمدشم بیشتره تازه دائمیم هست

اگر واقعی بود؟مگه همین الان تو اسکویید گیم نیستیم؟فقط زمانش طولانی ترهجدی میزان شباهت زندگی و اسکویی ...

ارع

ولی تو زندگی واقعی اگه ببازی نمیمیری 

شاید به لحاظ روحی بمیری ولی جسمی نه

نه بابامرحله اول و دوم به مهارت بستگی داره معمولاولی از مراحل بعدی تا حد زیادی شانس نقش بازی می کنه. ...

آقا من این کامنتتو نخوندم ترسیدم اسپویل داشته باشه😂

من کامل سریالو ندیدم هنوز فصل یکم 

اسپویل دارع؟

چرا فک میکنی تو دنیای واقعی بازیچه آدمای قدرتمند عوضی نیستی

چون نیستم.اخبار و دنبال نمیکنم و تحت تاثیر دروغا و استرسی که میخوان بهم بدن قرار نمیگیرم.طبق استاندارهای سیستم هم عمل نمیکنم!

میشه یه کم توضیح بدی ؟اسکویئد گیم چیه

اسکویید گیم یا بازی مرکب اسم یه فیلم هست که در اون تعداد ژیادی ادم ثروتمند دور هم جمع میشن و مبلغ زیادی پول روی هم میزارن و شرط بندی میکنن

از جاهای مختلف تعداد زیادی شرکت کننده امتخاب میشه اونا کسایی هستن که هیچ امیدی به زندگی ندارن و داره زندگیشون نابود میشه و فقط با یک مبلغ خیلی زیاد میتونن نجات پیدا بکننن در نتیجه اگر ببرن زندگیشونو نجات دادن و اگر بمیرن براشون فرقی نداره

طی این برنامه شرکت کننده ها درگیر بازی های پیچیده ای میشن که اگر اشتباه کنن بلافاصله توسط سرباز های اونحا کشته میشن

در مراحلی از بازی بازیکنا باید همدیگرو بکشن

در نهایت فقط یک نفر زنده میمونه و پول رو میبره

البته که بسیار پیچیده تر هست این خلاصه کلیش بود

چون نیستم.اخبار و دنبال نمیکنم و تحت تاثیر دروغا و استرسی که میخوان بهم بدن قرار نمیگیرم.طبق استاندا ...

میترسم بترکم اگه چیزی بگم

وگرنه این حرفت کلی نقض داره