2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4930 بازدید | 166 پست
آخه مگه عمل هموروئید عیادت میخواد یا یه هفته خوابیدن میخواد یه سری مراقبت ها داره که خودش باید حواسش ...

مادرشوهرم یکم البته یکم ن زیاد ادا در میاره واسه هر چیز کوچیکی داد و بیداد می‌کنه خوب بشه هم میگه نه خوب نیستم 

لا إله إلّا اللّه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه مگه این عمل عیادت هم داره اصلا مگه دوره نقاهت خاصی داره ؟

ما عمل قلب رو هم عیادت خونه کسی نمیریم یا بیمارستان میریم یا زنگ میزنیم ، نمونه اش زن عموم همین چند وقت پیش عمل قلب باز هم داشت ، زنگ زدیم و بیمارستان رفتیم یه بار ، خونه نرفتیم چون میدونم دخترعموم حوصله مهمون و پذیرایی نداره ، این همه هم هزینه کنی خم و راست بشی تو این گرونی که چی اومدن عیادت

ادم خونه خودش که راحت تره

یه کمکی داشته باشین برای این جور موقع ها یه پولی بهش میدین راحت کمکتون میکنه

دخترخاله ام یه مریم خانم داره میانساله قشنگ میاد کلی کمک خونه میکنه اینم از پول و لباس و عیدی خوب بهش میده ، زاییده بود قشنگ رسیدگی می کرد غذا می پخت رو برنامه اصلا اجازه به کسی نمیداد دخالت کنه پاشو تو اشپزخونه بذاره دستور بده و بمونه 

نمیدونم کدوم شهرید ولی اگ تهران نیستین اونجا هم ببرین بچتونو پیش دکتر متخصص اطفال خوب

اهوازم بخدا پیش فوق تخصص میبرم هر بار 

همشم اطفال عفونی بردم ریه بردم خون بردم نوزادان بردم 

نمیدونم این زنا خودشون خانه به دوشن چی آن غرور ندارن یه ماه رفتم اصفهان برای درمانم خونه داداشم اصفه ...

من اینطوری کنم باهام قهرمیکنن که چرا خبر ندادی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
اگه مادر خودتم بود اینطوری میکردی؟

مادر شوهر خییییییییییلی با مادر خودت فرق داره مگه مادر شوهر میتونه عروس رو به چشم دخترش نگاه کنه و اذیتش نکنه ؟؟؟؟

توی همین سایت چقدر کاربر داریم که از سر ناچاری دارن با مادر شوهر زندگی میکنن و هر روز یه چشمشون خون یه چشمشون اشک چرا اونجا مادر شوهر حکم مادر رو پیدا نمیکنه که دختر مردم رو اذیت نکنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
معلومه نه چون مامانم منو اذیت نمیکنه دلشم نمیاد زیاد من سرپا بمونم

اره واقعا مادر آدم همیشه و همه جا ملاحظه بچه شو میکنه من یک زمانی ک من مشهد بودیم مامانم از شهرستان میامد اگر حالم نداشت بازم دلش نمیامد من دست تنها کار بکنم میامد ب زور کمک