2777
2789
عنوان

وایی سوتی دادم جلو خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 90 پست

من نمیدونم چرا مردم با لباسای همدیگه میخوان پز بدن 

واقعا کار چیپیه ! یعنی ۱ دست لباس تو خونه نداری خب همونو بپوش 

من اگه ۱ لباسم ۱۰۰ بار بپوشم حاضر نیستم ب کسی رو بزنم 

بابا لباسم مثل مسواک ی چیز شخصیه 

بعضیا کی میخوان به این فرهنگ برسن الله اعلم ! 

خوشبحالت کارت خیلی درستهمنم خیلی از قرض دادن وسائلم بدم میاد چون هردفعه چیزی به کسی قرض دادم یا پس ن ...

عزیزم🫠

منم همینطوری بودم اما هم وسواسم زیاد شد هم دو سه بار که وسایلمو خراب کردن یاد گرفنم که تحمل اخم و قهر بهتره تا خراب شدن وسیله هام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل تو خیلی رودروایسی دارم، ولی یه خاله دارم انقددررر رکه، هیچی شو به کسی نمیده، میگه وسیله ی شخصیه، یه بار ازش رژ خواستم گفت واااا رژ وسیله ی شخصیه ها، یا یه سوال ازش بپرسیم میگه شخصیه! کلا رو مخه ولی خب حرفشو میزنه 😁

من واقعا دوست ندارم چند بارم لباسایی که استفاده نکردم دادم بهش ولی حالا لباسی که میپوشمو نمیتونم بدم ...

اشتباه میکنی دیگ اون نمی‌فهمه ک گاو تشریف داره

خودت باید بهش رک بگی

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
من نمیدونم چرا مردم با لباسای همدیگه میخوان پز بدن واقعا کار چیپیه ! یعنی ۱ دست لباس تو خونه نداری خ ...

نمیدونم والا لباس من جدود ۵ تومن قیمتشه بعد دختر جاریم کوتاهه لباسم کشیده میشه زمین 

مشتاق شدم ببینم این لباس چیه که همه مایلن بپوشنش و گرونه و همچنان هم همه میپوشنش تکراری نشد؟؟؟؟

لباس محلیه رنگش قرمزه و چون من حساسم رو لباس کلی گشتم تا گرفتم حدود ۵ تا ۶ تومن هزینشه