2777
2789
عنوان

وایی سوتی دادم جلو خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 90 پست

ول کن بابا. یه بار گفتی نمیدم بی خیال میشد.

بگو چون لباس همسرش تنش میدید من روم نمیشه مردی لباس منو تن زنش ببینه حس بدی میگیرم مستقیم نتونستم بگم 

یا رک بگو وا لباسه شوهرم از اول خریدنی گفت حق نداری به کسی بدی  یه بار گفتم نمیدم بی خیال میشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه جایی به بعد هرچی خوندم بیشتر نفهمیدم

منم همینطور🤣🤣

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
ول کن بابا. یه بار گفتی نمیدم بی خیال میشد. بگو چون لباس همسرش تنش میدید من روم نمیشه مردی لباس منو ...

چرا بهونه بیار آخه

رک بگه دوست ندارم وسایل شخصی و لباس به کسی بدم بگیرم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

والا منم😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

استارتر دوست نداشت لباس بده جاری خانم گفته دادم دست اون یکی جاری که روستا خیاطه چون فکر نمی‌کرده به این زودی برن روستا ولی رفتن و فهمیدن بهانه بوده 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
وا خب لباس یه وسیله شخصیه قرار نیست تن هرکسی بره ممکنه قارچ و بیماری پوستی داشته باشن و اینکه خب لباس قیمت داری هم هست والا خودش بود عمرا نمی‌داد ب کسی 

شما هم چه شوهرت پشتت باشه چه ننه اش نزاره ی کلام بگواقا مال خودمه نمیدم دوست ندارم 

جاری هم حرفی زد بگو عزیز شما بروپول بده بخر کاسه گدایی دستت نگیر که حالا بیایی بخاطر ی لباس اینجور ابرو خودت ببری همه جا عین خاله زنک بازی بشینی پشتم حرف بزنی 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!