2777
2789
عنوان

وایی سوتی دادم جلو خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 90 پست

شوهرتم پشتت نباشه

و اگرم دعوا شد

خیلی اروم و با لبخند

صریح و واضح بگو دوست ندارم لباسم تن بخوره

لباستم بذار کنار بگو خودمن کم میپوشم دیگه چه برسه بخوام بدم کس دیگه

مظلوم نباش که پررو بشن

قشنگ و راحت حرفتو بزن حتی اگه همه علیه تو هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای توروخدا علائم نگارشیرو رعایت کنید،نه نقطه ای نه ویرگولی، اصلا ادم نمیفهمه چی به چیه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خب دروغ گفتی دیگه،من پشتتم چه معنی میدهخیاط قحط بود گفتی دادم جاری خیاط؟یه غریبه رو‌معرفی میکردیبعد ...

لباس محلی چون خییلی گرونه برای مراسمهاشون یا کرایه میکنن یا از هم میگیرن..یا یکی دوتا دارن همونو میپوشن

پارسا پسرمامان😍
وا خب لباس یه وسیله شخصیه قرار نیست تن هرکسی بره ممکنه قارچ و بیماری پوستی داشته باشن و اینکه خب لبا ...

من واقعا دوست ندارم چند بارم لباسایی که استفاده نکردم دادم بهش ولی حالا لباسی که میپوشمو نمیتونم بدم خودمم خجالتیم مستقیم بگم‌

شوهرتم پشتت نباشهو اگرم دعوا شدخیلی اروم و با لبخندصریح و واضح بگو دوست ندارم لباسم تن بخورهلباستم ب ...

شاید از اونان که بهشون بر میخوره

ماهم از این آدما اطرافمون داریم

نمیتونم چیزی که بخوان و ندم قهر میکنن😑

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم

ببین از وسطا که کلا نفهمیدم... ولی بنظرم خیلی رک بگی رو لباسام حساسم ک کلا به کسی لباس نمیدم یا حدعقل بگی رو فلان لباسم حساسم و به کسی نمیدم دوس ندارم لباسام تن خورده بشه خیلی بهتره از این مدل پیچوندنا که آخرش به ضرر خودت میشه. 

لباس محلی چون خییلی گرونه برای مراسمهاشون یا کرایه میکنن یا از هم میگیرن..یا یکی دوتا دارن همونو میپ ...

آها از این لحاظ،

خب خودشون دیگه از این مسائل خبر دارن، نباید توقع کنن دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

وسایل خودته.مختاری هرکاری دوس داشتی بکنی.منم باشم نمیدم چون بعدا توهرمراسمی بپوشم میگن واسه خودش نیست وازبقیه گرفته.تازه یه کمم وسواس دارم بایدبیارم بشورم حتما که خراب میشه.یادبگیر نه گفتن رو که مجبورنشی دروغم بگی

ایراد نداره.یه بار خراب بشی بهتره دیگه انتظارشونو کم میکنن. داداش من میاد ماشینمو میبره، می رینه میاره واسم. من بنزین میزنم، سرویس میبرم. تمیز میکنم،برد آورد دیگه داغونه. منم گفتم ماشین و گذاشتم بنگاه مشتری ببینه دارم میفروشم‌ فعلا دیگه نیومده.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
شوهرتم پشتت نباشهو اگرم دعوا شدخیلی اروم و با لبخندصریح و واضح بگو دوست ندارم لباسم تن بخورهلباستم ب ...

نه حرفمو که میزنم میدونم اخر سر اگه به بحثم بکشع خودمم نگم شوهرم‌میگه من گفتم نده دلی استرس دارم که ادم بده شدم 

شاید از اونان که بهشون بر میخورهماهم از این آدما اطرافمون داریمنمیتونم چیزی که بخوان و ندم قهر میکنن ...

خب قهر کنن 

من معتقدم این ادمای اسیدی که بخاطر یه لباس ندادن قهر میکنن،قهرشون خیلی مفید تر از آشتیشونه و هر چقدر ارتباط با این اسید ها کمتر،آرامش زندگی بیشتر