2777
2789
🤣🤣🤣منم موندم بخرم یانخرم براش🤣🤣🤣روز زن نخرید برام چیزی فقط کیک

براش بگیر همین‌که کیک گرفته یعنی بیادت بوده.من اگه یه شاخ گل حتی برام می‌گرفت خوشحال میشدم با اینکه گفتم بهش روز زنه 

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبههههه برات کیک گرفت بخدا تولدش بود قبل شب یلدا براش گرفتم یک هفته بعدش روز زن بود نگرفت چیزی واسم ...

کیکم دخترم بهش گفته بود بگیره😂😂

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
من براش یه جزءقرآن ویه روزه میگیرم اولین سالی هست که پیشم نیست

وااااای😢😢😢😢خدابهت صبر بده عزیزم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
براش بگیر همین‌که کیک گرفته یعنی بیادت بوده.من اگه یه شاخ گل حتی برام می‌گرفت خوشحال میشدم با اینکه ...

گفتم کیکو دخترم گفته بود بگیره خخخخ نمیدونم اگ اون نمیگفت خودش میگرفت یانه برا تولدم کیکو گل گرفت حالا من موندم بگیرم یا نگیرم براش چیزی

کاش بابام بود و براش کادو میخریدم

عزیز دلم خدا رحمت کنه و به شما صبر بده بتونید تحمل کنید

روزت مبارک تو اسمونا قلب من.پدرم با رفتنت جوونیم رفت

خدا رحمتشون کنه عزیزم