2777
2789
عنوان

عشقا بیاید ببینید اینو خریدم برا روز مرد خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسیییی عشقم البته من عکس قبلش ک با مشکی پیچونده بودمو گذاشتم بعدم رفتم عوض کردم قرمز پیچیدم دیدی قر ...

کو

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
اتفاقا میخواستم ولنتاین بهش بدم بعد دیدم کادوم خیلی گرون نشده گفتم اینم الان بدم بهش حالا ولنتاین ای ...

عزیزم 

کادو رو با قیمت مقایسه نکن

معلومه زن باید کمتر کادو بده

از اول پر توقع نکن 

شوهرت اصالتا کجاییه؟

خودت چی؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عزیزم اپلود کردم ولی نمیدونم چرا سایت اینجور شده عکس چند دیقهددیگه اپلود میشه اخرین کامنت پست قبلیم ...

نکنه اون جلوجلو ساعت عقد رو خریده برات 🌚

کاش تو هم ست همون ساعت رو براش میخریدی😄

از یه اقایی شنیدم ک میگفت اتفاقا ما گل خیلی دوست داریم چون امکان اینکه تپی زندگیمون قبل مرگ گل دریافت کنیم خیلی خیلی کمه 

ولی گل روبانی خیلی نایس و دخترونس عزیزم 

باید طبیعی میگرفتی

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

اره منم بخاطر همین درست کردم چون واسش کیک هم خودم درست میکنم خیلی بیشتر ذوق میکنه ک براش وقت گذاشتم

مبلرک باشه...عزیزم دستور کیکتو میدی...

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂