2777
2789
عنوان

عشقا بیاید ببینید اینو خریدم برا روز مرد خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 88 پست

یکم زوده واسه کادو بنظرم، ولی منم بعد عقد اولین روز مرد کادوشو چند روز زودتر گرفته بودم اینقدر ذوق زده بودم نتونستم صبر کنم روز مرد بهش بدم زودتر دادم رفت 😂😂😂😂 ولی خب زیاد ذوق نشون نداد 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم زوده واسه کادو بنظرم، ولی منم بعد عقد اولین روز مرد کادوشو چند روز زودتر گرفته بودم اینقدر ذوق ز ...

اره خیلی زوده خودم میدونم😂ولی چ کنم خواهر امتحانام تموم زندگیمو مختل کردن مجبورم زودتر بدم چون بمونه خیلی دیر شه مطمئنم اون شب خیلی بهش بد میگذره

خیلی خوب شد که ورق دور گلها رو عوض کردی.اینجوری قشنگتر شد.

اره خودمم بیشتر خوشم اومد 

حالا خودشم خیلی خرافاتی نیست ولی بزرگترا یکم حساس ترن دلم نمیخواست کسی دل چرکین باشه

اره خیلی زوده خودم میدونم😂ولی چ کنم خواهر امتحانام تموم زندگیمو مختل کردن مجبورم زودتر بدم چون بمون ...

شب قبل روز مرد دوساعت وقت بذار کادوشو بده ،ممکنه زودتر بدی فکر کنه میخوای از سر باز کنی ،دوساعت مهم نیست زیاد تو امتحانات تاثیری نداره

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
شب قبل روز مرد دوساعت وقت بذار کادوشو بده ،ممکنه زودتر بدی فکر کنه میخوای از سر باز کنی ،دوساعت مهم ...

ن این فکرو نمیکنه میدونه چقد تحت فشارم 

بعد اینکه من با دوساعت کارم در نمیاد روزایی ک میریم بیرون از صبح من در حال اماده شدنو قر و فرم تازه اخرم وقت کم میارم

ن این فکرو نمیکنه میدونه چقد تحت فشارم بعد اینکه من با دوساعت کارم در نمیاد روزایی ک میریم بیرون از ...

عزیزم 😁😍 کار خوبی میکنی خوشگل میکنی بعد میری سر قرار 😍😍