2777
2789
عنوان

شما میگید سهمیه حق الناس برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست
چرا باید به یه آدم ناشناس تو نی نی سایت دروغ بگم؟ ببخشید من عقده اینکه شما حرفمو بپذیرید ندارم سرمم ...

به هرحال اینجا جایه دعواکردن نیست من نمیدونم دل شماازکجایاکی پره در هرصورت برام مهم نیست ودیگه جوابی نمیدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما یه نگاه به ورودی های جدید رزیدنتی ها بندازیدرتبه ۱ سهمیه آزاد چشم تهران نیاورد چون کل ظرفیتش با ...

با کلیت حرفت موافقم ولی رتبه ۱ امسال اولویت اولش ent بهشتی بود همونم قبول شد اصلا چشم نزده

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
سهمیه ای ها خودشونو لو داد توی این تاپیک 😂

اهمیتی نداره که کسی فکر کنه من سهمیه داشتم یا نه       ایشون سوال کردن که آیا استفاده ازش حق الناس هست ؟   منم با توجه به فرآیند تاثیر گذاری سهمیه ها گفتم که نیست    حق الناس رو کسی مرتکب شده که این قانون رو گذاشته  

به هر حال‌ تعداد مشخصی از افراد سهمیه ای در هر دانشگاه هست   اگر این خانم یکی از اونا نباشه   کس دیگری جاشو پر می کنه

عزیزان دعوا نکنید باشه

ببخشید که تاپیکت به اینجا کشید 

من با تراز بالا و معدل خوب نشستم پشت 

از تمام فرایند سهمیه و قوانین کنکور هم مطلعم 

خلاصه که متهم شدم به دعوایی بودن و دروغگو بودن 

امیدوارم اگه اینو دید بدونه هیچ وقت اون خانم رو نه میبخشم نه حلال میکنم به خاطر تهمتش 🩷

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
عزیزان دعوا نکنید باشه

به خدا اسی اگه قرار بود با دعوا سهمیه ها درست بشه من هرروز ۶ تا تاپیکم رو پر میکردم

اما متاسفانه این بی عدالتی ریشه ش محکم تر از این حرفاست

امیدوارم کسایی که با خوردن حق بقیه پاشون به دانشگاه میرسه تقاصش رو هم تو این دنیا و هم تو آخرت پس بدن

و همچنین قانونگذار این سهمیه ها