2777
2789
عنوان

شما میگید سهمیه حق الناس برای کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست
اگر با فرآیند تاثیر گذاری سهمیه ها آشنایی داشته باشید متوجه میشید که حق الناس نیست کسانی که یک سهم ...

شما یه نگاه به ورودی های جدید رزیدنتی ها بندازید

رتبه ۱ سهمیه آزاد چشم تهران نیاورد چون کل ظرفیتش با سهمیه ها پر شده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اگر با فرآیند تاثیر گذاری سهمیه ها آشنایی داشته باشید متوجه میشید که حق الناس نیست کسانی که یک سهم ...

اشتباهه حرفتون 

شما میگید اونا با خودشون رقابت میکنن و تعداد مشخصی صندلی دانشگاه برای اوناست 

خب ما فرض میگیریم دانشگاه تهران رشته پزشکی ۱۰۰ تا صندلی برای سهمیه مناطق داره و برای بچه هاییه که عادی واردش میشن و ۵۰ تا صندلی برای بچه های سهمیه ایثارگر 

خب این یعنی اون دانشگاه ۱۵۰ تا ظرفیت داره که اون ۵۰ تا هم میتونست به کسی اختصاص داده بشه که حقشه بیاد تو 

چرا مغلطه میکنید 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سهمیه فقط برای کنکور نیست .برای استخدام هم هست .برای درس خوندن موقع کار هست .میدونید چند نفر با همین سهمیه ها استخدام شدن که حقشون نبود .میدونید با همین سهمیه میشه تو سالها سر کار نباشی و درس بخونی و حقوق بگیری ؟اینا همه حق الناسه .من شاغلم .اینا رو به چشم دیدم .دیدم که همکارم ۱۰ ساله سر کار نیست چون از لیسانس شروع کرده و الان دکترا داره میخونه .حقوقش رو می گیره و پاش رو سرکار نمیزاره 

خیلی از افرادی که سهمیه دارن الان میانو و میگن ما با سهمیه ی خودمون سنجیده میشیم و از این حرفا و جای شما رو نمیگیریم

در حالیکه این حرف رو شاید یه بی سواد قبول کنه ازشون اما کسی که راجب این چیزا با مشاور های برتر کنکور و کسایی ک تخصصشون بوده تحقیق کرده نه

این ها درسته تو سهمیه خودشون بعشون رتبه میدم اما در نهایت جای بچه های لب مرز با رتبه های بهتر رو میگیرن

بر فرض مثال اگه ظرفیت پزشکی دانشگاه ایکس، ۱۰۰ نفره این ۱۰۰ از بین تمام شرکت کننده هاست، اون سهمیه ای در نهایت با رتبه ی سهمیه ش میاد و یکی از این صندلی ها رو میگیره و کسی ک رتبش بهتره به خاطر اینکه اون سهمیه به اون یکی اعتبار داده نمیتونه قبول بشه و باید دوباره بمونه پشت کنکور

ببین دیگه دانشگاه که برن الکی نمره ومدرک نمیگیرن بعدشم هرسهمیه ای که قبول نمیشه تا هفتاددرصد نمره نف ...

دوستم با رتبه ۴۴ هزار منطقه شد ۸۷۰ سهمیه الان داره پزشکی میخونه حتی دندون هم میاورد با این رتبه 

حتی برای مطب زدن هم سریع بهشون مجوز میدن در حالی که بقیه باید بدو بدو کنن براش 

اشتباهه حرفتون شما میگید اونا با خودشون رقابت میکنن و تعداد مشخصی صندلی دانشگاه برای اوناست خب ما فر ...

من هم دقیقا الان همین مثال رو زدم

عزیزم این موضوع کاملا مشخصه فقط کسی که سهمیه داره میتونه از بقیه بخواد خودشون رو بزنن به اون راه

در هر صورت طرف سواد کافی ندارد الکی شیره مال نکنید اگه سواد داشت بدون سهمیه می‌رفت به حق و لیاقتش می ...

من پنجم ابتدایی آزمون تیزهوشان دادم بعدا تو جواب آزمون گفتن یه دختره از مدرسه شاهد نیم نمره از تو بیشتر شده واسه همین اونو انتخاب کردن . منم اون موقع عقلم نمی‌رسید که آزمون تستیه کلا شصتا یه نمره ست دیگه نیم نمره نداره که.... خلاصه چون من یه مدرسه دولتی معمولی بودم نتونستم برم تیزهوشان 

در هر صورت طرف سواد کافی ندارد الکی شیره مال نکنید اگه سواد داشت بدون سهمیه می‌رفت به حق و لیاقتش می ...

منم می دونم سهمیه چیز خوبی نیست     باعث میشه رقابت بین افراد عادی سخت تر بشه   چون تعداد صندلی کمتری به افراد بدون سهمیه میرسه

ولی خب اگر فرد سهمیه ای توانایی یاد گیری درس های دانشگاهش رو نداشته باشه  نمی تونه مدرکش رو بگیره و فارغ التحصیل بشه    اگر هم فارغ التحصیل بشه  یعنی تونسته اون درس ها رو با موفقیت بگذرونه 

بحث تاپیک راجع به اینه که استفاده از سهمیه حق الناس هست یا نه   

و با توجه به این توضیحات می فهمیم که نیست

دقت کردین پیام اولم نوشتم همه رشته ها به جز پزشکی وپیراپزشکی؟

چرا فکر کردین فرایند گزینش تو بقیه رشته ها متفاوته؟! 

ریاضی فیزیک و انسانی حتی بدترم هست 

طرف سر جلسه کنکور خوابید ۳ تا درسو منفی زد برای فرهنگیان دعوت به مصاحبه شد

منم می دونم سهمیه چیز خوبی نیست باعث میشه رقابت بین افراد عادی سخت تر بشه چون تعداد صندلی کمتر ...

ان شاء الله روز جزا سهمیه ای ها و تمام کسانی که ازشون حمایت کردن هم بیان با همین منطق به خدا جواب پس بدن :) 

این دیگه دروغ درمورد فرهنگیان چون دوستایه صمیمی من سهمیه داشتن وکارنامه شونو دیدم

چرا باید به یه آدم ناشناس تو نی نی سایت دروغ بگم؟ 

ببخشید من عقده اینکه شما حرفمو بپذیرید ندارم 

سرمم بالاست تا حالا تو زندگیم برای به کرسی نشوندن حرفم دروغ نگفتم 

در ضمن فرهنگیان پذیرشش استانیه 

یه استان با تراز داغون دعوت میشه یه استان با بهترین تراز نمیشه