2777
2789
باید حداقل از دوسه ماه پیش شروع میکردی من دوماهه دارم میخونم پارسالم خوندم ولی حس میکنم قبول نمیشم

من از سایت کتاباشو گرفتم اونارو بخونم خوبن ؟ البته متناشونو نخوندم من فقط تستاشو خوندم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دو ماه فقط تست خوندم 🥲یکی از فامیلامونم پارسال فقط تست خونده بود قبول شده بود تو ازمون

برای ما دبیریه سخت تره قبولیش،تازه من کسی رو ندارم بچمو نگه داره،همش میگم بخونم قبول میشم اما بچه رو چی کار کنم

برای ما دبیریه سخت تره قبولیش،تازه من کسی رو ندارم بچمو نگه داره،همش میگم بخونم قبول میشم اما بچه رو ...

خب منم بچه رو کسی کس نگه داره ، از مامانم اینا دورم 

خب منم بچه رو کسی کس نگه داره ، از مامانم اینا دورم

خب بچه رو چی کار میکنی؟ من مادرم فوت شده بقیه هم مسئولیت بچه رو قبول نمیکنن،بچم سال بعد میره کلاس اول ،رابطم با همسرم خوب نیست اصلا تمرکز و انگیزه ای برای زندگی ندارم،فقط میخوام یه درآمدی داشته باشم از این خونه برم

من ک میخونم بعد برمیگردم همونایی ک خوندمو یبارم میخونم انگار ک تازه به چشمم میخورن اصلاااا تو ذهنم ه ...

تست بزن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

من قبول شدم نفر اول شهرولی چه فایده کد ۱۹خوردم   

دوتا بچه ام دارم پارسال ۲سال و۸ساله بودن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است