2777
2789
عنوان

چرا اینقدر زیاد شده

81 بازدید | 13 پست

سلام 

ی چیزی جدیدا توجه منو جلب کرده اینکه چقدر خانم ها دخترها با هر ظاهری و از هر طبقه ای با سن کم با سن زیاد سیگاری شدن!! به نظرتون دلیلش چیه؟ ی جوری که انگار ما که سیگار نمی کشیم عقب مونده ایم. شما هم دیدید؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفقا، سیگار کشیدن کلاس نداره، انواع دراگو امتحان کردن کلاس نداره، مست و چت بودن کلاس نداره، دوست جنس مخالف داشتن کلاس نداره، با ده نفر تو رابطه بودن کلاس نداره، بددهن بودن کلاس نداره، تنها چیزی که کلاس داره شعور و شخصیته... بیا این تو ی کانال تلگرامی بود خوشم اوند فرستادم

رفقا، سیگار کشیدن کلاس نداره، انواع دراگو امتحان کردن کلاس نداره، مست و چت بودن کلاس نداره، دوست جنس ...

ولی همه دارن عکسش عمل میکنن. قبلنا ی کسایی بودن خفن خب به ظاهر و ... میومد سیگار بکشن الان خانمه ساده و خیلی معمولی تازه مقنعه هم سرشه می بینی پشت فرمون کله صبح داره سیگار روشن میکنه

ولی همه دارن عکسش عمل میکنن. قبلنا ی کسایی بودن خفن خب به ظاهر و ... میومد سیگار بکشن الان خانمه ساد ...

ب تیپ و ظاهر نیست واقعا نمیدونم هرکسی ی عقیده ای داره بعضیا پایبند میمونن بعضیا نمیمونن  ما ایرانیا خودمون مشکلات اقتصادی و سیاسی داریم دیگ با این سیگار کشیدن و الکل و اینا بهش اضافه نکنیم بنظرم

ب تیپ و ظاهر نیست واقعا نمیدونم هرکسی ی عقیده ای داره بعضیا پایبند میمونن بعضیا نمیمونن ما ایرانیا ...

ی وقتی می گفتن افراد آگاهی ندارن میکشن والا الان بچه هم میدونه سیگار چقدر بده

ی وقتی می گفتن افراد آگاهی ندارن میکشن والا الان بچه هم میدونه سیگار چقدر بده

امیدوارم من همینجوری بمونم نظرم برنگرده جدا جوری شده ک حتی دیگ نمیدونم آینده خودم چ شخصیتی دارم 

امیدوارم من همینجوری بمونم نظرم برنگرده جدا جوری شده ک حتی دیگ نمیدونم آینده خودم چ شخصیتی دارم

عزیزم به تربیت خانواده بر میگرده اگر درست باشه صد سال دیگه هم شما راه درست رو میری

عزیزم به تربیت خانواده بر میگرده اگر درست باشه صد سال دیگه هم شما راه درست رو میری

امیدوارم حرف شما باشه من چون سنم زیاد نیست هنوز جای تغییر دارم زیاد براهمین نمیدونم